22.500 TL'ye ekipman dahil sistem toplama

Ekipmana 700 TL değil 1700 TL artıyor.

Ekipmana 700 TL değil 1700 TL artıyor.
21.800TL görmüşüm kasayı. Mesajı düzenliyordum da yeniden yazayım:

Kulaklık:

Klavye:

Mouse:

Kablosuz isterseniz:

Birden fazla mouse linkledim. Elinize oturacak olanı seçin. Elinizin boyutunu ve tutuş şeklinizi karşılaştırın. Elinize oturmayacak mouse'dan düzgün verim alamazsınız. Bilekten parmak ucuna kadar elinizin ölçüsünü ve tutuş şeklinizi belirtirseniz ben de yardımcı olurum seçim konusunda. Bence klavye kulaklıktan ve mouse'dan daha düşük öncelikli bir ekipman. Zaten düzgün bir mekanik de kalmıyor bütçede. Bu yüzden giriş seviyesi bir klavye seçtim, isterseniz sonradan değişirsiniz.

Bir şey soracağım eğer kulaklık almazsak ses geliyor mu geliyorsa nerden geliyor hiç masaüstü kullanmadığımdan bilmiyorum genelde laptop kullandım.

Bir şey soracağım eğer kulaklık almazsak ses geliyor mu geliyorsa nerden geliyor hiç masaüstü kullanmadığımdan bilmiyorum genelde laptop kullandım.
Kullandığınız laptop'un kendine ait hoparlörü olduğu için ses oradan geliyordur. Masaüstü için kulaklık almazsanız ses gelmez tabii. Yani mecbur. Ses kasamazsınız ama hikâyeli oyunlar vs. oynayacaksanız dandik bir telefon kulaklığı da sizi bir süre idare eder. Sonradan bakarsınız kulaklık işine.

Benim Xiaomi marka bi kulaklığım var şimdilik onunla idare edip bu klavyeyi alsam sonra kulaklık alsam ?

Olabilir hocam. Gayet mantıklı bence. Klavye de fiyatına göre tercih edilebilir bir klavye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…