22 bin TL laptop önerisi

RosLy

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400H, RTX 3050Ti, 16GB DDR4 3200MHz RAM, 512 GB NVMe M.2 SSD
i7 1255U, 16GB DDR4 3200MHz RAM, 512 GB NVMe M.2 SSD
Meslek
IT Destek Uzmanı
Herkese selam. Bir arkadaşım laptop alacak. Üniversiteyi il dışında okuyacağı için laptop almayı düşünüyor. Bütçesi en fazla 22-23 bin. Oynadığı oyunlar FIFA, CS, Valorant. Hem oyun oynayayım hem de işimi görsün yeter dedi. Önerilerinizi bekliyorum.

Herkese selam. Bir arkadaşım laptop alacak. Üniversiteyi il dışında okuyacağı için laptop almayı düşünüyor. Bütçesi en fazla 22-23 bin. Oynadığı oyunlar FIFA, CS, Valorant. Hem oyun oynayayım hem de işimi görsün yeter dedi. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe çıkma şansınız varsa değer kesinlikle.

İncelemesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu çok iyi 13. nesil i5 var. Direk attım bakayım o paralara çıkamam derse i5 12450H işlemcili olanı atayım ona. Bu fiyat bandında sanırım soğutma olarak en iyisi Acer yanlışsam düzeltir misiniz?
Nitro 5'lerin soğutması v15'lerden daha iyi ama gene de 22600'a rtx 4050 16 GB RAM'li laptop bulunmuyor.

Bütçe çıkma şansınız varsa değer kesinlikle.

İncelemesi.

Hocam Lenovo'ya da güveniyoruz kaliteli. Fakat arkadaş biraz 22-23 bine bile iteleyerek çıktı son en üst fiyat o olunca biraz bu yüksek gelir hocam.

Durumu anlıyorum hocam. Minimum kaliteli 4050 bu ürün var. Önerilen Nitro 15 almayın iyi ürün değil.

Hocam o kadar kötü mü ya? Ben Nitro'ların soğutma sistemini başarılı biliyordum.

Hiç çıkamam derseniz bu ürün var. 20k idi zam yemiş yine. Bunu daha doğrusu 3050 almak yerine, borç alıp 4050 almak çok iyi olur.

Hocam o kadar kötü mü ya? Ben Nitro'ların soğutma sistemini başarılı biliyordum.

Nitro çeşitleri var hocam. Bu Aspire makyajlı hali. Nitro ile akrabalığı bile yok 🤣
Eşeği boyasan olur mu katır misali.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı