22 bin TL laptop önerisi

Nitro çeşitleri var hocam. Bu Aspire makyajlı hali. Nitro ile akrabalığı bile yok 🤣
Eşeği boyasan olur mu katır misali.

Hocam ikinci olan 13. nesil olan sanki bir tık Nitro'ya benziyor gibi öteki Aspire makyajlı hali gibi. 13. nesil olan 4050'li laptop alınmaz mı? Tutupta bu paralara Excalibur, Monster almak yerine daha iyi olmaz mı?

Hocam ikinci olan 13. nesil olan sanki bir tık Nitro'ya benziyor gibi öteki Aspire makyajlı hali gibi. 13. nesil olan 4050'li laptop alınmaz mı? Tutupta bu paralara Excalibur, Monster almak yerine daha iyi olmaz mı?

Oradaki Nitro 5 60W diye hatırlıyorum. Nitro V15 70-75W diye biliyorum yine. Nitro 5 ucuz kalite plastik, kötü soğutma. Bir bakıma MSI Thin gibi.
Size @Senyör Kesada hocam daha iyi yardımcı olur.

Oradaki Nitro 5 60W diye hatırlıyorum. Nitro V15 70-75W diye biliyorum yine. Nitro 5 ucuz kalite plastik, kötü soğutma. Bir bakıma MSI Thin gibi.

Hocam hepinize güveniyorum. Bana sadece sordu ben 1 sene önce Abra A5 v17.2 almıştım. Burada gene diyenler olmuştu ısınır Monster almayın diye. Ben dinlemedim tabii şimdi ne olduğunu gördüm. Bari bu sefer foruma danışıp dinleyelim :D

Hocam hepinize güveniyorum. Bana sadece sordu ben 1 sene önce Abra A5 v17.2 almıştım. Burada gene diyenler olmuştu ısınır Monster almayın diye. Ben dinlemedim tabii şimdi ne olduğunu gördüm. Bari bu sefer foruma danışıp dinleyelim.

Hocam Rusya, Almanya ve dahi diğer Avrupa pazarında ben birkaç Monster Tulpar gördüm. Alıp kullanan var mı bilmiyorum. Hem fiyatı uygun da değildi. Bazı modelleri iyi olabilir. Günün sonunda alınır mı diye bütçeye göre 5 kez düşünülmeli.

Hocam Rusya, Almanya ve dahi diğer Avrupa pazarında ben birkaç Monster Tulpar gördüm. Alıp kullanan var mı bilmiyorum. Hem fiyatı uygun da değildi. Bazı modelleri iyi olabilir. Günün sonunda alınır mı diye bütçeye göre 5 kez düşünülmeli.

Hocam ben dolar 19TL iken almıştım 18 bin TL ödedim. Hep öyle aklımda tutuyorum fiyatını. i5 11400H 3050 Ti 16 GB RAM almıştım. Ama benim zamanımda bütçe 16-18bin civarıydı 8 GB RAM 1650 ekran kartlı laptoplar yaygın olduğu için 2 bin daha gözden çıkarım 8 RAM ve 3050 Ti olsun demiştim. Isınması dışında bir şikayetim yok Monster'da oda plastik kasasından ötürü. Ben eski laptoptan yaka silkince iyi geliyor. Ama şu an gördüğüm kadarıyla biraz daha ulaşılıyor çünkü basit mantıkta 900$ civarı ödemişim ben. Şu an 700-800 dolara daha iyi laptoplar var gibi.

V15 düşük watt yanı sıra kötü soğutma sistemine de sahip. 3050 Nitro 5 95W olması lazım. Nitro 5'e Thin benzetmesi ağır kaçmış bence hocam. 😅 Kasa ve soğutma olarak çok iyi değil ama idare eder olduğunu düşünüyorum.

Bence de bütçe arttırıp LOQ cihazı almak daha mantıklı yalnız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı