T TayloOoO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #1 Herkese selam arkadaşlar eski sistemim artık cok eskidiği için yeni bir bilgisayar almak istiyorum, uzun ömürlü bir şey olsa iyi olur(4-5yil) götürsün beni. Teşekkürler yardımlariniz için. Ben şu sistemi buldum dusunceleriniz nedir? Neron Gold [webtekno] | Intel i5 10400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3070 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
Herkese selam arkadaşlar eski sistemim artık cok eskidiği için yeni bir bilgisayar almak istiyorum, uzun ömürlü bir şey olsa iyi olur(4-5yil) götürsün beni. Teşekkürler yardımlariniz için. Ben şu sistemi buldum dusunceleriniz nedir? Neron Gold [webtekno] | Intel i5 10400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3070 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.078 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #2 TayloOoO dedi: Herkese selam arkadaşlar eski sistemim artık cok eskidiği için yeni bir bilgisayar almak istiyorum, uzun ömürlü bir şey olsa iyi olur(4-5yil) götürsün beni. Teşekkürler yardımlariniz için. Ben şu sistemi buldum dusunceleriniz nedir? Neron Gold [webtekno] | Intel i5 10400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3070 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Genişletmek için tıkla... H510 Elite 5T-12 - Game Garaj H510 Elite 5T-12, 12. nesil işlemcili NZXT kasa içeren fiyat performans odaklı hazır sistemler en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da ! www.gamegaraj.com
TayloOoO dedi: Herkese selam arkadaşlar eski sistemim artık cok eskidiği için yeni bir bilgisayar almak istiyorum, uzun ömürlü bir şey olsa iyi olur(4-5yil) götürsün beni. Teşekkürler yardımlariniz için. Ben şu sistemi buldum dusunceleriniz nedir? Neron Gold [webtekno] | Intel i5 10400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3070 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Genişletmek için tıkla... H510 Elite 5T-12 - Game Garaj H510 Elite 5T-12, 12. nesil işlemcili NZXT kasa içeren fiyat performans odaklı hazır sistemler en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da ! www.gamegaraj.com
T TayloOoO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #3 NYTMARE dedi: H510 Elite 5T-12 - Game Garaj H510 Elite 5T-12, 12. nesil işlemcili NZXT kasa içeren fiyat performans odaklı hazır sistemler en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da ! www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Sizce inno3d mi daha iyi PNY mi?
NYTMARE dedi: H510 Elite 5T-12 - Game Garaj H510 Elite 5T-12, 12. nesil işlemcili NZXT kasa içeren fiyat performans odaklı hazır sistemler en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da ! www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Sizce inno3d mi daha iyi PNY mi?
Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #4 TayloOoO dedi: Herkese selam arkadaşlar eski sistemim artık cok eskidiği için yeni bir bilgisayar almak istiyorum, uzun ömürlü bir şey olsa iyi olur(4-5yil) götürsün beni. Teşekkürler yardımlariniz için. Ben şu sistemi buldum dusunceleriniz nedir? Neron Gold [webtekno] | Intel i5 10400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3070 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam almayın bunu darboğaz olur. TayloOoO dedi: Sizce INNO3D mi daha iyi PNY mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de güzel markalar ucuz olanını seçin aynı kalite sayılır ikisi de.
TayloOoO dedi: Herkese selam arkadaşlar eski sistemim artık cok eskidiği için yeni bir bilgisayar almak istiyorum, uzun ömürlü bir şey olsa iyi olur(4-5yil) götürsün beni. Teşekkürler yardımlariniz için. Ben şu sistemi buldum dusunceleriniz nedir? Neron Gold [webtekno] | Intel i5 10400F | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3070 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam almayın bunu darboğaz olur. TayloOoO dedi: Sizce INNO3D mi daha iyi PNY mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de güzel markalar ucuz olanını seçin aynı kalite sayılır ikisi de.
T TayloOoO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #5 Genesyss dedi: Hocam almayın bunu darboğaz olur. İkisi de güzel markalar ucuz olanını seçin aynı kalite sayılır ikisi de. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teşekkürler
Genesyss dedi: Hocam almayın bunu darboğaz olur. İkisi de güzel markalar ucuz olanını seçin aynı kalite sayılır ikisi de. Genişletmek için tıkla... Peki hocam teşekkürler