Merhaba 20.000-22.000 TL arası sistem toplamak istiyorum (monitör vs dahil değil sadece kasa). Genel olarak oyun oynayacağım ama istediğim uzun ömürlü olması. Arkadaşımla bir sistem topladık ama kasanın dış görüntüsü hoşuma gitmediği için iptal ettim. Topladığımız sistem iyi mi merak ediyorum yorumlarınız varsa alırım dış kasayı değişip bunu da sipariş edebilirim tekrar. Kasayı beğenmeme sebebim önünün delikli olması sadece. Öyle daha mı iyi bilmiyorum iyiyse tercihimi o yönde de kullanabilirim.
Gannicus | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3060 Ti 8 GB | 480 GB SSD - incehesap.com
Ayrıca klavye, mouse ve kulaklık alırken @Kiznaiver hocamın dediklerini dikkate almıştım sistem toplama hakkında da bilgisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim ya da önerebileceği biri varsa yazılarını da takip eder onlara da bakarım. Şimdiden teşekkürler.
Gannicus | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3060 Ti 8 GB | 480 GB SSD - incehesap.com
Ayrıca klavye, mouse ve kulaklık alırken @Kiznaiver hocamın dediklerini dikkate almıştım sistem toplama hakkında da bilgisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim ya da önerebileceği biri varsa yazılarını da takip eder onlara da bakarım. Şimdiden teşekkürler.