22 bin TL sistem önerisi

XxNOYA

Decapat
Daha fazla  
22K büyçeyle güzel parasını hak eden bir sistem önerebilecek var mı? PC anlayan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye Ryzen önermiyorsun fanboy abim benim? Intel mi alalım?

Pahalı pahalı of, ne iyi gider.
fanboy abin performanslı olanı seviyorda ondan. Ryzen işlemcinin bilmem kaç çekirdeği var ama intel ile yakın performans sergiliyorlar. Ne kadar ilginç ryzen 5 serisi ile ilgili biraz araştırma yaparsan çok ısınınan bir işlemci olduğunu görebilirsin. Bu dediklerim tam tersi olsaydı ryzen sistem önerirdim boşuna intel demezdim. pahalı olmasının bir nedeni vardır değilmi? Isınma olarak yeni nesil i7 ve i9 ryzen gibi ısınıyor o kadar. intelin tek eksi yanı ileriye dönük bir soket yapısı yok.

Niye Ryzen önermiyorsun fanboy abim benim? Intel mi alalım?

Pahalı pahalı of, ne iyi gider.

bu ikisi aynı performansı veriyor intel bazen biraz daha fazla fps alıyor o kadar
ama fiyatlara bakarsak intel daha pahalı (!)

Ryzen'in mi bilmem kaç çekirdeği var? i5 13400 ile R5 7600'ü bir karşılaştırda bakalım. Önceki seriler hep aynı çekirdek sayısı zaten. Pahalılık olmadan önce de AMD F/P idi. Şimdi yine öyle. R5 5600 ile i5 12400F denkler ama sonuç? Biri 4500 TL, diğeri 3800.

Bizim satıcılar fiyatta katkıda bulunuyor ne kadar iyi işte.

7000 serisi ile zaten çoğu sorunu çözdü amd. ısınma gibi problemi eskisi gibi yok 7000 serisinde benim dediklerim ryzen 5 5000 serisi.

7000 serisi ile zaten çoğu sorunu çözdü AMD. Isınma gibi problemi eskisi gibi yok 7000 serisinde benim dediklerim Ryzen 5 5000 serisi.

Sen diyorsun ki AMD daha çok çekirdekli olduğu için daha fazla FPS veriyor. Halbuki çekirdekler yani çıkan işlemciler hariç hep aynı. İ9 ve i7 gibi işlemcilerin bazı modelleri hariç ki bu islemcileride R7 5800x3D tekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…