Pc_Uzmanı44 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #11 retgit.exe dedi: Sen bir sus abilerin konuşuyor bir de o monitörde alınmaz. Donanım arşivine lafım yok. Genişletmek için tıkla... Reportladım banlanmanı talep ediyorum aşağılayıcı cümlenden dolayı.
retgit.exe dedi: Sen bir sus abilerin konuşuyor bir de o monitörde alınmaz. Donanım arşivine lafım yok. Genişletmek için tıkla... Reportladım banlanmanı talep ediyorum aşağılayıcı cümlenden dolayı.
B berke kayak Femtopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Sistem Özellikleri sistem özellikleri intel i5 12400f rtx 4060 H610m s2h v2 corsair mp600 core xt 1 tb ssd 2x8 3200 mhz Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #12 LorrieNN dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Kasayı Vento ile değişin. Genişletmek için tıkla... Güzel kasaymış ama ben alıntıladığım kasayı alıp sadece işlemciyi i5 12400 yapsam ne degişecek
LorrieNN dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Kasayı Vento ile değişin. Genişletmek için tıkla... Güzel kasaymış ama ben alıntıladığım kasayı alıp sadece işlemciyi i5 12400 yapsam ne degişecek