Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #11 bblokee dedi: Her gün gıdım gıdım yukarı giden bir dolar kurunda indirim beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle demeyin geçen 25K'ya i5 13400F RTX 4070 sistem çıktı.
bblokee dedi: Her gün gıdım gıdım yukarı giden bir dolar kurunda indirim beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle demeyin geçen 25K'ya i5 13400F RTX 4070 sistem çıktı.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Kasım 2023 #12 Takvaa dedi: Hocam öyle demeyin geçen 25K'ya i5 13400F RTX 4070 sistem çıktı. Genişletmek için tıkla... Onları alabilmek çok zor hocam ya. Genelde aşırı az stok koyuyorlar, 1 dakika geçmeden tükeniyor sistem. Alabilene helal olsun.
Takvaa dedi: Hocam öyle demeyin geçen 25K'ya i5 13400F RTX 4070 sistem çıktı. Genişletmek için tıkla... Onları alabilmek çok zor hocam ya. Genelde aşırı az stok koyuyorlar, 1 dakika geçmeden tükeniyor sistem. Alabilene helal olsun.
D Doguard Decapat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 35 14 Kasım 2023 #13 Caner Uncu dedi: Pişman etmez, güle güle kullan. Fiyatı da gerçekten çok iyi sistemin. Hem bileşen kalitesi belli fena değil hem de ileriye dönük bir sistem almış oldun. Yükseltmelere de açık bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Umarım 2TB'lik harddiskimi takabilirim. SATA portları çok sakat yerde gibi duruyor.
Caner Uncu dedi: Pişman etmez, güle güle kullan. Fiyatı da gerçekten çok iyi sistemin. Hem bileşen kalitesi belli fena değil hem de ileriye dönük bir sistem almış oldun. Yükseltmelere de açık bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Umarım 2TB'lik harddiskimi takabilirim. SATA portları çok sakat yerde gibi duruyor.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Kasım 2023 #14 @Doguard Takabilirsiniz, kablo yönünden sorun olursa ''L'' uçlu SATA kablosu var. Onunla takabilirsiniz.
@Doguard Takabilirsiniz, kablo yönünden sorun olursa ''L'' uçlu SATA kablosu var. Onunla takabilirsiniz.
D Doguard Decapat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 35 14 Kasım 2023 #15 Caner Uncu dedi: @Doguard Takabilirsiniz, kablo yönünden sorun olursa ''L'' uçlu SATA kablosu var. Onunla takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm de inşallah takabilirim. Çünkü o bile kurtarmayacak gibi duruyor. Sata kablosu anakart kutusunda gelir diye tahmin ediyorum.
Caner Uncu dedi: @Doguard Takabilirsiniz, kablo yönünden sorun olursa ''L'' uçlu SATA kablosu var. Onunla takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm de inşallah takabilirim. Çünkü o bile kurtarmayacak gibi duruyor. Sata kablosu anakart kutusunda gelir diye tahmin ediyorum.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Kasım 2023 #16 Evet, kablo anakart kutusunda geliyor.
D Doguard Decapat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 35 17 Kasım 2023 #17 Caner Uncu dedi: Pişman etmez, güle güle kullan. Fiyatı da gerçekten çok iyi sistemin. Hem bileşen kalitesi belli fena değil hem de ileriye dönük bir sistem almış oldun. Yükseltmelere de açık bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Prime A620M-K & Ryzen 5 7500F sistem açılmıyor https://www.technopat.net/sosyal/konu/22-bin-tl-sistem-oenerisi.2923096 Bu konuyu bilgisayar önerisi için açmıştım. Nihayetinde MG1 sistemi almaya karar verdim. Aldığım sistem... www.technopat.net
Caner Uncu dedi: Pişman etmez, güle güle kullan. Fiyatı da gerçekten çok iyi sistemin. Hem bileşen kalitesi belli fena değil hem de ileriye dönük bir sistem almış oldun. Yükseltmelere de açık bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Prime A620M-K & Ryzen 5 7500F sistem açılmıyor https://www.technopat.net/sosyal/konu/22-bin-tl-sistem-oenerisi.2923096 Bu konuyu bilgisayar önerisi için açmıştım. Nihayetinde MG1 sistemi almaya karar verdim. Aldığım sistem... www.technopat.net