22 bin TL sistem toplama

Bütçe
22.000

berkanburada

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşlar,

Arkadaşlar altı yedi senedir aralıklı da olsa CS:GO oynayan biriyim, son dönemlerde eğitimin tekrar Online olması ile internet Cafe'lere gidecek vakit bulduğumdan CS:GO sevdam tekrar yükseldi. Bildiğiniz gibi CS-2 de geliyor yakın zamanda. İnternet Cafe'ye büyük paralar bırakmaya devam etmekten ise şöyle kredi çekip beni CS:GO tarzı FPS oyunlarında bir beş seneye yakın problemsiz götürebilecek bir sistem oluşturabilir miyim? Donanımdan pek anlamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba?

Kasa için düşündüğüm fiyat 20-22K arası.
Monitör mouse klavye kulaklıkla beraber 30k harcayabileceğimi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar altı yedi senedir aralıklı da olsa CS:GO oynayan biriyim, son dönemlerde eğitimin tekrar Online olması ile internet Kafe'lere gidecek vakit bulduğumdan CS:GO sevdam tekrar yükseldi. Bildiğiniz gibi CS-2 de geliyor yakın zamanda. İnternet Kafe'ye büyük paralar bırakmaya devam etmekten ise şöyle kredi çekip beni CS:GO tarzı FPS oyunlarında bir beş seneye yakın problemsiz götürebilecek bir sistem oluşturabilir miyim? Donanımdan pek anlamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba?

Acelen yoksa yeni çıkacak RTX 4070'li bir sistem toplayabilirsin ama bütçeni biraz daha arttırman gerekebilir.

Kullanım amacınız sadece oyun mu?
Kendi bilgisayarım daha önce olmadığı için sadece oyunlarda vakit geçirdim.
İlerde belki kendi çapımda render gerektirecek şeylerle de uğraşabilirim.
Acelen yoksa yeni çıkacak RTX 4070'li bir sistem toplayabilirsin ama bütçeni biraz daha arttırman gerekebilir.
Rtx 4070 için belirtilen bir satış fiyatı var mı?

Kendi bilgisayarım daha önce olmadığı için sadece oyunlarda vakit geçirdim.
İlerde belki kendi çapımda render gerektirecek şeylerle de uğraşabilirim.

Rtx 4070 için belirtilen bir satış fiyatı var mı?
Ortalama 15-16 bin TL olması öngörülüyor ama resmi fiyatlar değil. Bir karta 16 bin TL verdikten sonra geri kalan parçalar ne kadar uyumlu ve iyi olur bilemeyiz. Kısacası bütçe arttırman gerekebilir.

Günde bilgisayar başında 12 saat oturacaksan ve bunun 10 saati CS:GO'da veya Valorant'ta geçecekse GTX960 alsan bile problem yaşatmaz işlemcin güçlü olduğu sürece +300FPS alırsın. Ben yeni nesil oyunları da oynayacağım bol bol diyorsan RX 6700 XT ekran kartı gayet işini görecektir. Sana tavsiyem 5600X işlemci ve 6700XT'li bir sistem toplamandır. Geri kalan yükseltmeler upgradeler tamamen boş iştir bana göre. Bu dediğim sistem 5-6 yılı hayli hayli fazlasıyla seni götürecektir. Hiç girme 4070 5070 toplarına falan.

Arkadaşlar altı yedi senedir aralıklı da olsa CS:GO oynayan biriyim, son dönemlerde eğitimin tekrar Online olması ile internet Cafe'lere gidecek vakit bulduğumdan CS:GO sevdam tekrar yükseldi. Bildiğiniz gibi CS-2 de geliyor yakın zamanda. İnternet Cafe'ye büyük paralar bırakmaya devam etmekten ise şöyle kredi çekip beni CS:GO tarzı FPS oyunlarında bir beş seneye yakın problemsiz götürebilecek bir sistem oluşturabilir miyim? Donanımdan pek anlamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba?

Eğer istesen bu sistemi de alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı