22 bin TL sistem toplama

Bütçe
22000
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 22K TL'lik bütçem var. Kasa toplayım dedim önce ChatGPT'ye sordum da bana bu sistemi verdi. Bir de oyunlarda tahmini alacağım FPS de yazdı.

Arkadaşlar merhaba 22K TL'lik bütçem var. Kasa toplayım dedim önce ChatGPT'ye sordum da bana bu sistemi verdi. Bir de oyunlarda tahmini alacağım FPS de yazdı.

Eki Görüntüle 2507775Eki Görüntüle 2507776

ChatGPT'ye kalırsa ohoo

22k bütçe sadece kasa için mi monitör falan dahil mi?
Kasa icin

Eğer 4060'lı bir sistem değil de RX6600 gibi daha F/P bir sistem alırsa monitörü de dahil edebilir diye söyledim.

Benim için en önemli kasa

Bilgisayarlar hakkında hiç bilgim yok hayatımda ilk defa kasa toplayacak o yüzden sormustum

Son düzenleme:

Bu ikisi 12GB'lık 3060'lı sistemler hemde fiyatları çok iyi.

AMD sistem bakarsanız da bu fiyata iyi bir sistem.

Eğer 4060 bakarsanız da bu sistem var.

Teşekkür ederim öneri icin

Aslında bişey sorcam hangisi oyunlar için daha iyi

Son düzenleme:
Teşekkür ederim öneri icin

Aslında bişey sorcam hangisi oyunlar için daha iyi
Rica ederim.Burada oyunlarda en yüksek fps'i verecek olan 4060'lı sistem. Ben diğerlerini fiyatlarına göre iyi oldukları için koydum. Ancak yüksek fps için tabiki en son attığım 4060'lı sistemi alabilirsiniz.

Rica ederim.Burada oyunlarda en yüksek fps'i verecek olan 4060'lı sistem. Ben diğerlerini fiyatlarına göre iyi oldukları için koydum. Ancak yüksek fps için tabiki en son attığım 4060'lı sistemi alabilirsiniz.
Gerçekten çok teşekkür ederim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…