Salih23Elz
Decapat
Daha fazla
Elimde bir iPhone 12 var 128 GB tanıdıktan aldım. Kozmetik olsun kasa ekran 10/10 durumda cihaz temiz. 22 veya 23'e gider diyorum. En kötü ihtimalle aslında iPhone sevdiğim için aldım bunu. Ama şimdi şarji 1.5 şarj anca götürüyor. Günde 20/80 kullanıyorum. Çoğunlukla sosyal medyaya Instagram falan bakıyorum. Yani çoğunlukla pili iyi giden. Oyun olarak PUBG ara sıra oynarım. Üzmeyecek kamerası da güzel iş görür olsa iyi olur ( aşırıya gerek yok zaten o fiyatta da olmaz zaten).
Üzmeyecek F/P telefon önerdi. Varım vallaha yani iPhone seviyorum ama şarj falan ekran biraz içimde kaldı. 0 bir telefon almak, ne yalan söyleyeyim pocox6 Pro falan var diyorlar ama bilmiyorum. Ne önerirsiniz bir de telefon 1 senede yavaşlayacak bir şey olmasın.
Üzmeyecek F/P telefon önerdi. Varım vallaha yani iPhone seviyorum ama şarj falan ekran biraz içimde kaldı. 0 bir telefon almak, ne yalan söyleyeyim pocox6 Pro falan var diyorlar ama bilmiyorum. Ne önerirsiniz bir de telefon 1 senede yavaşlayacak bir şey olmasın.