22 bin TL telefon önerisi

Salih23Elz

Decapat
Daha fazla  
Elimde bir iPhone 12 var 128 GB tanıdıktan aldım. Kozmetik olsun kasa ekran 10/10 durumda cihaz temiz. 22 veya 23'e gider diyorum. En kötü ihtimalle aslında iPhone sevdiğim için aldım bunu. Ama şimdi şarji 1.5 şarj anca götürüyor. Günde 20/80 kullanıyorum. Çoğunlukla sosyal medyaya Instagram falan bakıyorum. Yani çoğunlukla pili iyi giden. Oyun olarak PUBG ara sıra oynarım. Üzmeyecek kamerası da güzel iş görür olsa iyi olur ( aşırıya gerek yok zaten o fiyatta da olmaz zaten).
Üzmeyecek F/P telefon önerdi. Varım vallaha yani iPhone seviyorum ama şarj falan ekran biraz içimde kaldı. 0 bir telefon almak, ne yalan söyleyeyim pocox6 Pro falan var diyorlar ama bilmiyorum. Ne önerirsiniz bir de telefon 1 senede yavaşlayacak bir şey olmasın.

S23 ya da ip 13 geçmez iseniz hiç bir cihaz sizi tatmin etmez. Bu iki cihaz dengeli ve kamera olarak güzel , poco geçseniz kameradan videodan geri kalırsınız , s23fe geçseniz premium hissiyat ve kameradan yine geri kalırsınız.

Üstüne koy 13’e geç diyeceğim pili 20-80 aralığında kullanıyorsan tek fark gün içinde 1 kere şarj edeceksin. Paraya sıkışmadıysan kendini aşağıya çekmeye lüzum yok tatmin olmazsın mesele sadece batarya olmadığını sende biliyorsun amiral seviyesinde pil konusunu çok önemsememek lazım.

Deli gibi oyun oynamıyorsan kamerasıda belli bir seviyenin üstünde olsun dersen Honor 200 alabilirsin. İşlemcisi daha iyi kamerası Honor'dan çok daha kötü POCO F6 256/8gb düşünebilirsin. Hızlı şarj ve bir tık küçük ekran ve depolama az olsa problem olmaz daha bilindik bir şey olsun dersen S23 FE 128/8GB alabilirsin. Önceliklerin hangisine yakınsa o telefonu satın alanların yorumlarınıda inceleyip alabilirsin.

Kaba gelmiyorsa ilk tercih S23 FE olmalı. Bana kaba geliyor S23 FE kullanamam ben S22 alırdım tam bir premium cihaz. Her anlamda mükemmel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı