Bütçem 22.000 civarıdır. Görüntü ses sistemi ve işletim sistemi önemli bu bütçeye ne önerirsiniz? Marka fark etmez teknik servisi iyi olsun yeter.
https://www.hepsiburada.com/tcl-55v...li-4k-ultra-hd-google-led-tv-p-HBCV00006PCK7O ya da TCL TCL55P755GTV 4K UHD 55INC GOOGLE TV - Fiyatı, YorumlarıBütçem 22.000 civarıdır. Görüntü ses sistemi ve işletim sistemi önemli bu bütçeye ne önerirsiniz? Marka fark etmez teknik servisi iyi olsun yeter.
Hocam bugün A101 de görmüştüm Onvo marka 55 inç 4K televizyon 16k gibi bir fiyatı vardı.
Ne kadar iyi bilmiyorum
Ve Android tv
Tesekkurler. Online elden fark etmez iyi olması önemli. Grundig 50 gjq 9200 ve TCL 50c645(letgoda sıfır) nasıldır?SAMSUNG UE 55DU7000 Smart TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG UE 55DU7000 Smart TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Samsung'a daha yakın olacak şekilde bunlara bakabilirsiniz.
Televizyon büyük ve ağır bir şey olduğundan online'dan bakmadım. 22K'ya iyi bir TV bulamadım maalesef.
Online'dan alacaksanız daha ucuza Android TV bulabilirsiniz.
Teşekkürler. Online elden fark etmez iyi olması önemli. Grundig 50 gjq 9200 ve TCL 50C645(Letgo'da sıfır) nasıldır?
Tcl taksit var mı belli değil Grundig nasıldır bu fiyata daha iyisi varmı?Sıfırsa alınır televizyon güzel yani.
Daha iyisi varmı bilmiyorum ama Grundig iyi bir marka televizyon için.Tcl taksit var mı belli değil Grundig nasıldır bu fiyata daha iyisi varmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.