22 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Evet Fazeon'dwn daha iyidir.

Evet Fazeon'dwn daha iyidir.

Hocam a önce böyle bir sistem indirme girdi bunu alabilirsin:
İşlemci 14400f, RAM Gskill seç ve kasayı VENTO yap

Bu şekilde 24k yapıyor, isteğine bağlı olarak SSD WD Blue 1TB yaparsan 25k yapıyor.
Kasa msi ve 13400f olsa da olur mu?

Bu ali biçim sistemi güzel geldi. Vatandakini iptal edip bunu almayı düşünüyorum. 14400f kutusuz olan 500 lira farklaymış o daha mı mantıklı olur? Kutusuz olunca garanti oluyor mu? Soğutucu da dandik duruyo onu da bi üst modele çıkartmak daha mı mantıklı olur?

Olur hocam zaten 13400f ile 14400f arasında güncellik haricî hatrı sayılır bir fark yok, PSU olarak MSI'da güzeldir 600w bu sisteme yeterli olacaktır.
Bu MSİ kasada auto rgb varmış. Rengi değişmiyor mu yani ARGB gibi? Vento kasadaki psu msi kadar kaliteli midir? FSP marka.

Son düzenleme:
Bu ali biçim sistemi güzel geldi. Vatandakini iptal edip bunu almayı düşünüyorum. 14400f kutusuz olan 500 lira farklaymış o daha mı mantıklı olur? Kutusuz olunca garanti oluyor mu? Soğutucu da dandik duruyo onu da bi üst modele çıkartmak daha mı mantıklı olur?

Bu MSİ kasada auto rgb varmış. Rengi değişmiyor mu yani ARGB gibi? Vento kasadaki psu msi kadar kaliteli midir? FSP marka.
MSI'ın tüm PSU'ları kaliteli değil, VENTO kasadaki daha kaliteli ve 650w olduğu için daha avantajlı. ARGB rengi kendi isteğine göre değişirsin anakarta bağlayarak, anakartta tüm fanları takacak yer yoksa Fan kontrolcü alırsın olur biter.

MSI'ın tüm PSU'ları kaliteli değil, VENTO kasadaki daha kaliteli ve 650w olduğu için daha avantajlı. ARGB rengi kendi isteğine göre değişirsin anakarta bağlayarak, anakartta tüm fanları takacak yer yoksa Fan kontrolcü alırsın olur biter.
Auto-rgb diyo. Argb addressable rgb diye hatırlıyodum ben. Sanırım sadece rainbow yanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı