22 bin TL'ye Intel Xeon E5 2670 - RX6600 sistem alinir mi?

Sliva

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle. GTX 1650 i5 9400F 16 GB RAM bilgisayarım var fakat PC çok kasıyor ve oyunlarda donmaya başladı, ben de servise götürdüm bu PC artık seni götürmez dedi. 22K'ya PC önerdi; RX 6600 8 GB, Intel Xeon, 32 GB RAM, 512 GB SSD M.2 ve çok önerdi iyi olduğunu söyledi, sizce bu PC alınır mı? Yoksa internetten mi alsam?

Ekran kartı DDR6 8 GB.

IMG-20240724-WA0020.jpg

Neye göre donuyor. Yeni oyunlarda düşük FPS alması normal 1650'nin, ama windowsda kasıyorsa o ayrı.

Onun içinde ya format atılması lazım ya da hızlandırmalar temizlemeler vs.

Neye göre donuyor. Yeni oyunlarda düşük FPS alması normal 1650'nin, ama windowsda kasıyorsa o ayrı.

Onun içinde ya format atılması lazım ya da hızlandırmalar temizlemeler vs.

Ağır oyunlar da kasıyor ve donuyor ama basit bir oyunda bile ya da PC de normal gezerken film izlerken de donmuşluğu oluyor ayrıyeten 2 3 yıldır PC'nin donup trr sesi çıkarma sorunu var.

Fiyatı gereksiz pahalı alınmaz.
Bence de.Peki sistem önerebilir misiniz?

Ağır oyunlar da kasıyor ve donuyor ama basit bir oyunda bile ya da PC de normal gezerken film izlerken de donmuşluğu oluyor ayrıyeten 2 3 yıldır PC'nin donup trr sesi çıkarma sorunu var.

Bence de. Peki sistem önerebilir misiniz?

1. BIOS'u default hale getir sadece XMP aç sonra temiz kurulum yap.
2. Gene oluyorsa o sorun ya anakartın RAM pinleri kısa devre yapıyor çok düşük ihtimalle, ya da donanımların birinde temassızlık var. RAM'i falan temizlersiniz.

Bence de. Peki sistem önerebilir misiniz?

22K PC önerisi diye başka bir konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olabilir.

Ben 22k ya pc önerisi diye başlık açmıştım ama moderatörler değişmiş herhalde.

Yeni konu açayım o zaman.

Yarım saate yeni konu açılabiliyormuş.

2. gene oluyorsa o sorun ya anakartın RAM pinleri kısa devre yapıyor çok düşük ihtimalle, ya da donanımların birinde temassızlık var. RAM'i falan temizlersiniz.

Hocam yeni PC'ye geçmezsem bu işlerle uğraşırım. 3 4 bilgisayarcıya götürdüm hepsi soruna çözüm olarak yeni PC dediler.

2. Gene oluyorsa o sorun ya anakartın RAM pinleri kısa devre yapıyor çok düşük ihtimalle, ya da donanımların birinde temassızlık var. RAM'i falan temizlersiniz.
Yeni pc önerebilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı