22 bin TL'ye kadar laptop önerisi

ulkuvbm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba üniversite için 15-20k arası laptop bakıyorum, Max 22 civarına çıkabilirim. Önerisi olan var mı? İkinci el de olur. Ayrıca oyun olarak CS oynatsa bile yeter.

26.000 TL'ye çıkar mı bütçe.

Çıkar ise

26.000 TL'ye çıkar mı bütçe.

Çıkar ise

Hiç sanmıyorum. Çıkarsam en iyi seçenek bu mu sence?

Hiç sanmıyorum. Çıkarsam en iyi seçenek bu mu sence?

Teknolojik aletlerde ikinci ele hiç sıcak bakan birisi değilim olabildiğinde sıfır almaya bak kutusunu sen aç garatiside var zaten 2000-3000TL şu anda para değil çıkabilirsen alacağın en iyi PC bu olur bence verebilecek durumun var ise şu anda ver çünkü 20k ya alacağın bir PC de adamakıllı bir ekran kartı olmayacak şu an olmasa bile 1-2 sene sonra diyeceksin ki keşke 2-3TL daha verseydim onu alsaydım aynı şey şahsi olarak PC alırken benim başıma da denk geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarın oyun içi tesleri bu videoda mevcut CS2 yok ama onu da rahatlıkla oynarsın RDR2 1080p high ayarlarda ortalama 60 FPS gibi bir değer veriyor.

Teknolojik aletlerde ikinci ele hiç sıcak bakan birisi değilim olabildiğinde sıfır almaya bak kutusunu sen aç garatiside var zaten 2000-3000TL şu anda para değil çıkabilirsen alacağın en iyi PC bu olur bence verebilecek durumun var ise şu anda ver çünkü 20k ya alacağın bir PC de adamakıllı bir ekran kartı olmayacak şu an olmasa bile 1-2 sene sonra diyeceksin ki keşke 2-3TL daha verseydim onu alsaydım aynı şey şahsi olarak PC alırken benim başıma da denk geldi.

Evimde 3060'lı masaüstü bilgisayarım var zaten ama KYK'da yasak olduğu için getiremiyorum. Onun için biraz az maliyetli bir şey bakmıştım. Ders çalişmak için vs. arada bir el cs atarım falan. Dediklerime göre aynı fikirdeysen bir ay sanayide çalışıp rahat alırım bunu.

Şöyle söyleyeyim dostum aynı markanın 3050 değil de 2050 ekran kartlı donanımı 26000TL aynı fiyat 3050 ekran kartlı en ucuz PC bu şu an laptoplar arasında yani modeli düşür diyeceğim ama güncele yakın bir donanım almak her zaman avantajlı oluyor benim fikrim bu yönde sende kendince bir düşün ona göre hareket et bence.

Şöyle söyleyeyim dostum aynı markanın 3050 değil de 2050 ekran kartlı donanımı 26000TL aynı fiyat 3050 ekran kartlı en ucuz PC bu şu an laptoplar arasında yani modeli düşür diyeceğim ama güncele yakın bir donanım almak her zaman avantajlı oluyor benim fikrim bu yönde sende kendince bir düşün ona göre hareket et bence.

Bu nasıl sence?

Bu nasıl sence?

İşte dostum bunu alacak kadar para veriyorsan üstüne o 3-5 TL'yi ekleyip onu alman daha mantıklı değer yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı