22 bin TL'ye laptop önerisi

doubletk

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu birkaç haftadır laptop arayışındayım. Öğrenciyim. Genel, günlük kullanım için, dayanıklı, servisle onunla bununla uğraştırmayacak, 5-6 sene götürecek bir bilgisayar arıyorum. Taşınabilir olması ana beklentim değil ama olsa da iyi olur. Ağır oyunlar da oynamam zaten pek. Şimdilik ben şu 3 bilgisayar arasında gidip geliyorum ama sizin başka önerdikleriniz varsa da olur.

Huawei olmaz, bunlarda ram lehimli arttırılmıyor. 8GB elinizde patlar. Vatanda fiyat gereksiz pahalı, internetten alın bence. Kargo gelince kutunun sağına soluna iyice bakarsınız, kutuda yırtık, yamukluk yoksa kısaca sağlam ise bir şey olmaz.

Dahili ekran kartı Iris Xe olursa oyunlarda işinizi görür. Bu bütçedeki laptoplardan hangisi F/P bilgim yok.

Huawei olmaz, bunlarda ram lehimli arttırılmıyor. 8GB elinizde patlar. Vatanda fiyat gereksiz pahalı, internetten alın bence. Kargo gelince kutunun sağına soluna iyice bakarsınız, kutuda yırtık, yamukluk yoksa kısaca sağlam ise bir şey olmaz.

Dahili ekran kartı Iris Xe olursa oyunlarda işinizi görür. Bu bütçedeki laptoplardan hangisi F/P bilgim yok.
O zaman 16 gb ram ve iris xe ekran kartıyla Dell daha iyi diyebilir miyiz bu seçenekler arasında? Lenovo ile arasında kalmıştım. Huawei’in tasarımı hoşuma gitmişti.

2. el temiz macbook cihazlara yönelebilirsiniz. Tam olarak ihtiyaçlarınızı karşılar gibi duruyor. Pil süresi olarakta listedeki cihazlardan çok önde.
Teşekkürler öncelikle ama 2.el alışverişte kendime pek güvenmiyorum, bi sorunu olsa dahi anlamam diye. Ama eğitim indiriminden yararlanarak şunu almayı da düşünmüyor değilim. Sizce değer mi?

O zaman 16 gb ram ve iris xe ekran kartıyla Dell daha iyi diyebilir miyiz bu seçenekler arasında? Lenovo ile arasında kalmıştım. Huawei’in tasarımı hoşuma gitmişti.

Teşekkürler öncelikle ama 2.el alışverişte kendime pek güvenmiyorum, bi sorunu olsa dahi anlamam diye. Ama eğitim indiriminden yararlanarak şunu almayı da düşünmüyor değilim. Sizce değer mi?

Bütçenizi geçiyor diye 2. el dedim fakat bütçe çıkabiliyorsa elbette ki sıfır cihaz daha iyi olabilir. Macbook tercih edeceğiniz zaman bulut sistemleri dışında oyun olayını tamamen unutmanız gerek. Bunun karşılığında 10 saati aşkın pil süresi, çok güzel bir ekran kalitesi, çok rahat taşınabilirlik, çok akıcı bir yazılım gibi özellikler alacaksınız. Amaç oyun oynamak değilse tercih edebileceğiniz en iyi bilgisayar olacaktır diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı