K Kaan58 Zeptopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 20-22K arası monitörlü sistem arıyorum. Bütçem sabit, artacağını sanmıyorum ama 18-19K'lık güzel bir F/P sistemler varsa değerlendirebilirim.
20-22K arası monitörlü sistem arıyorum. Bütçem sabit, artacağını sanmıyorum ama 18-19K'lık güzel bir F/P sistemler varsa değerlendirebilirim.
asterius Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 PC olarak isterseniz bunu alabilirsiniz. Monitör için de bence 2. ellere bakın. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
PC olarak isterseniz bunu alabilirsiniz. Monitör için de bence 2. ellere bakın. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.164 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 Kaan58 dedi: 20-22K arası monitörlü sistem arıyorum. Bütçem sabit, artacağını sanmıyorum ama 18-19K'lık güzel bir F/P sistemler varsa değerlendirebilirim. Genişletmek için tıkla... pckolik
Kaan58 dedi: 20-22K arası monitörlü sistem arıyorum. Bütçem sabit, artacağını sanmıyorum ama 18-19K'lık güzel bir F/P sistemler varsa değerlendirebilirim. Genişletmek için tıkla... pckolik
K Kaan58 Zeptopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #4 asterius dedi: PC olarak isterseniz bunu alabilirsiniz. Monitör için de bence 2. ellere bakın. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İmola sistemi nasıl?Buldum çok ucuzdu.
asterius dedi: PC olarak isterseniz bunu alabilirsiniz. Monitör için de bence 2. ellere bakın. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İmola sistemi nasıl?Buldum çok ucuzdu.
Hermanoo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 904 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #5 pckolik bu fiyata bu sistem harici sistem almanız çok büyük hata olur
S serhatturan Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #6 Kaan58 dedi: 20-22K arası monitörlü sistem arıyorum. Bütçem sabit, artacağını sanmıyorum ama 18-19K'lık güzel bir F/P sistemler varsa değerlendirebilirim. Genişletmek için tıkla... teker teker toplaman daha mantıklı ASUS ROG STRIX Radeon RX 6650 XT ve R5 5500 güzel ikili olurlar
Kaan58 dedi: 20-22K arası monitörlü sistem arıyorum. Bütçem sabit, artacağını sanmıyorum ama 18-19K'lık güzel bir F/P sistemler varsa değerlendirebilirim. Genişletmek için tıkla... teker teker toplaman daha mantıklı ASUS ROG STRIX Radeon RX 6650 XT ve R5 5500 güzel ikili olurlar