Arkadaşlar merhaba,
İtopya veya İncehesap'tan hazır sistem toplamak istiyorum.
Bütçem 22-23K arası daha fazla yükseltemiyorum maalesef. Ekran kartı NVIDIA olan, bu fiyat aralığında bir hazır sistem arıyorum öneriniz var mıdır?
Aşağıdakiler gözüme çarpan kasalar;
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com KUARK-FORCE/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-FORCE/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com Taurus Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 2 x 16 GB DDR5 | Sapphire RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam Psu'nun korkutma sebebi nedir ?KUARK-FORCE/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-FORCE/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Attıklarınız arasından bana en mantıklı bu geldi. PSU beni korkutuyor ama.
Önericeğiniz bir sistem var mı bu bütçede ?İyi akşamlar, 5600'lü bir sistem seçmenizi, yapabiliyorsanız minimum 12 GB VRAM'li bir ekran kartı almanızı şiddetle öneririm.
NVIDIA alıp para dökmeyin.
R5 5600 seçersin. Adata 1TB SSD seçersin.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Hocam PSU'nun korkutma sebebi nedir?
Bu nasıl sizce bunu önerir misiz?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Önereceğiniz bir sistem var mı bu bütçede?
Hocam arkadaş biraz güven sorunu yaşadığı için vatan, İtopya vb. yerlerden alışveriş yapmayı tercih ediyor.
Bu aşağıdaki kasa nasıldır önerir misiniz?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İtopya veya Vatan'da önerebileceğiniz bir kasa var mıdır ? Bizim bütçeye uygunDaha ucuza R5 5600 4060 1TB alabiliyorken 5500+4060+500GB'ye bu para verilmez. Güç kaynağı da iyi değil.
İtopya veya Vatan'da önerebileceğiniz bir kasa var mıdır? Bizim bütçeye uygun.