22 dolara oyun tavsiyesi

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
İzometrik yapımlar veya Online oyunlar istemiyorum, hikayeli ön planda olsun. Steam hesabıma bakıp olmayan oyunlar önerirseniz de sevinirim. Aynı zamanda Epic'te de birkaç oyunum var siz oyun önerdikçe onların da olup olmadığını söylerim.

https://steamcommunity.com/profiles/76561199031289935/

Son düzenleme:
Kusura bakma hocam Battlefield 5, Far Cry 3,4 ve The Long Dark olabilir.

Estağfurullah hocam ne kusuru. Battlefield V'e Far Cry'ları oynadım hayatta kalma oyunları da beni sarmıyor açıkçası. Aklımda şimdilik Resident Evil 4 var sizce alınır mı?

Detroit Become Human.

Steam’e bakmadım oynadıysan özür dilerim. Road 96, Sleeping Dogs ve Disco Elysium da olabilir.
Hepsini oynadım hocam.

Estağfurullah hocam ne kusuru. Battlefield V'e Far Cry'ları oynadım hayatta kalma oyunları da beni sarmıyor açıkçası. Aklımda şimdilik Resident Evil 4 var sizce alınır mı?

Hepsini oynadım hocam.
Hitman ve Forza Horizon 4 olabilir ama zevklerinizi bilmiyorum. 205 saat Elden Ring’iniz varmış DLC’si yoksa alabilirsiniz 3 dolar daha ekleyip. 3-4 tane güzel Final Fantasy oyunu var 20 dolar aşağısında. Sherlock Holmes oyunları indirimde. Hogwarts Legacy de olabilir 2-3 dolar bütçe ekleyebilirseniz.

Hitman ve Forza Horizon 4 olabilir ama zevklerinizi bilmiyorum. 205 saat Elden Ring'iniz varmış DLC'si yoksa alabilirsiniz 3 dolar daha ekleyip. 3-4 tane güzel Final Fantasy oyunu var 20 dolar aşağısında. Sherlock Holmes oyunları indirimde. Hogwarts Legacy de olabilir 2-3 dolar bütçe ekleyebilirseniz.

Hitman Epic'den oynadım hocam Forza da 5. Oyunu Game Pass'den oynuyorum ara sıra. Elden Ring DLC aldım zaten hâlâ oynuyorum. FF7 Remake ve FF 15 de oynadım. Sherlock Holmes Devil Daughter'da Epic hesabımda var birkaç saat oynadım sarmadı. Aynı şekilde Hogwarts Legacy de Epic'den oynadım. Oyun zevki olarak da Souls oyunları ve Hikayeli oyunların hastasıyım. Özellikle Sony'nin hikayeli oyunlarına bayılıyorum. Aklımda RE4 almak var ama tereddütdeyim daha önce bir yayıncıdan izlediğim için.

The Division 1 ve 2
Düşmanın 2 şarjör mermi yiyip hala üzerinize koştuğu efsane oyun serisi.

Hitman Epic'den oynadım hocam Forza da 5. Oyunu Game Pass'den oynuyorum ara sıra. Elden Ring DLC aldım zaten hâlâ oynuyorum. FF7 Remake ve FF 15 de oynadım. Sherlock Holmes Devil Daughter'da Epic hesabımda var birkaç saat oynadım sarmadı. Aynı şekilde Hogwarts Legacy de Epic'den oynadım. Oyun zevki olarak da Souls oyunları ve Hikayeli oyunların hastasıyım. Özellikle Sony'nin hikayeli oyunlarına bayılıyorum. Aklımda RE4 almak var ama tereddütdeyim daha önce bir yayıncıdan izlediğim için.
Sekiro olabilir o zaman 30 dolar civarıydı yanlış değilsem. Ayrıca Game Pass’te Lies Of P var souls türünde. Bir Sekiro veya DS serisi kadar zor değildir ama yine eğlendirir.
Manor Lords 15 dolara düşmüş. Türü seviyor musunuz bilmiyorum ama en kötü bir bakıp iade edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı