Ürün internette 28e vardı da midea bayisindeki arkadaşlar 1 ay sonra takarız takma ücreti alırız gibi şeyler söyledi onunla uğraşmamak için tercih etmedim.
Midea klimaların fiyatları bölgeden bölgeye değişiyor maalesef. Böyle bir saçma durum var. Kimi yerde 30 bin TL'ye bulunabilirken kimi yerde de 40 bin TL isteyebiliyorlar. 35 bin TL altına, kurulum dahil olarak alınabildiği sürece mantıklı bir cihaz. Fazlası verilmez bence.
Fgegroup'tan EkoPlus Ekrem Bey ile iletişime geçtim bu konudan görerek. Sağolsunlar hemen gelip taktılar klimayı. Çalışmalarından ve ilgilerinden memnun kaldım. Antalya'da yaşayan arkadaşlara öneririm.
Fgegroup'tan EkoPlus Ekrem Bey ile iletişime geçtim bu konudan görerek. Sağolsunlar hemen gelip taktılar klimayı. Çalışmalarından ve ilgilerinden memnun kaldım. Antalya'da yaşayan arkadaşlara öneririm.
Klimanız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Bir referans daha kazandık öyleyse. Bu bayi ile ilgili şu ana kadar sorun yaşayan olmadı, umarım da yaşanmaz. Biz de gönül rahatlığıyla yönlendirme yapabiliriz.
İstanbul Fatih tarafında arayan varsa balat klimayı öneririm midea iklimsa için hizmet veriliyor. Arkadaşlar iyi çalışıyor vakumlama da eksiksiz yapıldı.
Arkadaşlar kurulum tarihinden beri ne bayiiden, ne de FGEurope'tan aramama ve mail atmama rağmen garanti belgesi, fatura gibi evrakları alamadım! Son çare olarak CİMER ve Ticaret Bakanlığı'na şikayet ettim. Böyle hizmet olamaz. Firma fatura kesmiyor mu? Kesiyorsa tarafıma niye iletilmiyor? Ürünlerimin garanti belgeleri nerede? Hiç biri yok ortada!