22 m² oda için 30 bin TL klima önerisi

Ben FG europe 'u ayın 7 sinde aradım durumu aktardım. 14 ünde de mail attım. Zahmet edip cevap bile vermediler. Top artık ticaret bakanlığı ve sonrasında tüketici hakem heyetinde.
Konu ile ilgili gelişmelerden haberdar ederseniz memnun olurum.

Belgeler iletildi mi acaba?

Selam, bugün aradım bu hafta içerisinde kesin olarak iletileceğini söyledi ilgili firma. Bende sezon olduğu için pek üzerine gitmedim. Bu hafta iletmemesi halinde, muhattabım doğrudan FG Europe olacak.
Ben de aynı süreci izlemiştim. Sonuç CİMER'e yazmak oldu.

Hayır, ama servisi çağırıcam klimanın sesi rahatsız ediyor. Sessiz moda alınca da soğukluğu koruyamıyor.
Aşırı sıcaklardan olacak ki bende de sesli çalışmaya başladı ve rahatsız ediyor. Servisi çağırdıktan sonra durumu aktarabilir misiniz?

Hayır, ama servisi çağırıcam klimanın sesi rahatsız ediyor. Sessiz moda alınca da soğukluğu koruyamıyor.
Firmayı geçtiğimiz Pazartesi aradım, bu hafta ileteceklerini söylediler hala iletmediler. Sizde durum nedir?

İş yoğunluğundan arayamadım. Dış ünite direk iç ünitenin arkasında onun titreşimiyle birleşince ekstra gürültülü oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…