Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 889 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #11 Bilham dedi: Öyleyse sıkıntı yaşamazsınız diye tahmin etmekteyim, 720P'de akıcı bir şekilde 60 FPS oynarsınız ama verimli 1080p deneyimi için fiber olsa bile 35 Mbps civarı hızlar daha uygun olacaktır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler deneme sürümü var mı ilk başta para vermeden denemek istiyorumda test etmek amaçlı?
Bilham dedi: Öyleyse sıkıntı yaşamazsınız diye tahmin etmekteyim, 720P'de akıcı bir şekilde 60 FPS oynarsınız ama verimli 1080p deneyimi için fiber olsa bile 35 Mbps civarı hızlar daha uygun olacaktır. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler deneme sürümü var mı ilk başta para vermeden denemek istiyorumda test etmek amaçlı?
Bilham Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 766 Çözümler 31 Yer Doğu Karadeniz Daha fazla Sistem Özellikleri HUAWEI Matebook D15 2020 Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #12 Barney28 dedi: Anladım teşekkürler deneme sürümü var mı ilk başta para vermeden denemek istiyorumda test etmek amaçlı? Genişletmek için tıkla... 30 dakikalık ücretsiz Basic pakedi var, oradan deneyebilirsiniz. Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr
Barney28 dedi: Anladım teşekkürler deneme sürümü var mı ilk başta para vermeden denemek istiyorumda test etmek amaçlı? Genişletmek için tıkla... 30 dakikalık ücretsiz Basic pakedi var, oradan deneyebilirsiniz. Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr