22 yaş iş önerisi

Nervio1

Kilopat
22 yaşındayım, bilgisayar programcılığı mezunuyum. Yazılım alanından vazgeçmek istemiyorum; ancak evde oturup bir şeyler yapmaya çalışırken çok depresyona giriyorum ve yıllardır neredeyse tüm hayatımı evde, yalnız bir şekilde, sıfır sosyallik ve başarısızlıkla geçirdim. Şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Evde kalmayıp bir işe girince, hayata dair motivasyon daha fazla oluyor; kitap okumak ve yazılım çalışmak daha kolay hale geliyor. Ama o yorgunlukla yazılımda gelişebilir miyim bilmiyorum. Baristalık (bulabilirsem tabii) yaparken yazılım mı öğrensem diye düşünüyorum, ya da beni çırak olarak alabilecek bir sektörde iş mi arasam, ve ararsam hangi işlerde çalışabilirim; fabrika, sanayi vs. önerileriniz nedir? Düşünüyorum, düşünüyorum, çıkmaza giriyorum sadece. Çok uzun yazdım buraya kadar okuduysanız teşekkürler.

Bu saatten sonra çıraklık için geçtiğini düşünüyorum tecrübe istemeyen bir işe girip dönüşte evde yazılımda kendini geliştirdikten sonra yazılım sektörüne atılman iyi olur gibi.

Hocam alanınızda şirketler junior pozisyon açmıyormu? neden direkt kendi alanınızda iş bulmuyorsunuz? iş imkanları sınırlımı? yoksa sizin hoşunuza gitmeyen birşeylermi var?

Hocam alanınızda şirketler junior pozisyon açmıyor mu? Neden direkt kendi alanınızda iş bulmuyorsunuz? İş imkanları sınırlı mı? Yoksa sizin hoşunuza gitmeyen bir şeyler mi var?

Okulda genelde her şeyi temel düzeyde öğreniyoruz. İş bulabilenler ya kendini çok geliştiren öğrenciler oluyor ya da geniş bir çevresi networkü olanlar. Bu yüzden yazılımdan vazgeçmiş değilim ancak yapabilir miyim şüpheli.

evden çalışılacak bir iş olsun ki kendi zamanının patronu olabil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…