22 yaş üniversiteye başlamak için geç mi?

Daha fazla  
19 yaşındayım, askerliği 2 yıl tecil ettirdim. 22 yaşında üniversiteye başlarsam, işe girme konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Şirketler artık üniversiteye bile bakmıyor sayılır. Donanımlı ve kendini geliştirmiş olman yeterli. Geçlik erkenlik ise görecelidir. Bana göre aşırı geç değil.

Hangi bölüme gireceksin. Okunabilir çok az bölüm kaldı.

Geç değil de şu zamana kadar okumamışsın okuma daha bence, zaten üstteki arkadaşın dediği gibi artık üniversiteye bakan yok.

1. Devamlı geçerli bir mesleğimin olması.
2. Evet.
3. Soruyu anlamadım.

Genel olarak Ön Lisans bölümleri içerisinde KPSS'de hızlıca atanabileceğin her türlü bölüm senin işine yarar. Hemşirelik, Acil Durum Müdahale, Sivil Savunma ve İtfaye, Devlet Belge ve Arşivleri gibi bölümler vs. Uğruna dört yıl okumaya değmez. Hemen işe atılıp kendine bir hayat kurma derdin varsa tercihen 2 yıllık kalitlei bölüm ve okul ara. Mesela İstanbul Üniv. Cerrahpaşa Makine vardı Ön Lisans böyle okulların iki yıllıkları senin taleplerini fazlasıyla karşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…