22 yaş yazılım için geç mi?

ragjer

Decapat
Sıfırdan öğrenmek istiyorum. Mart ayında 22 olacağım. İyi bir kariyer yapmak istiyorum. Fakat yaş olayı moralimi bozuyor. Üniversite okuyamam artık. Başarılı olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırdan öğrenmek istiyorum. Mart ayında 22 olacağım. İyi bir kariyer yapmak istiyorum. Fakat yaş olayı moralimi bozuyor. Üniversite okuyamam artık. Başarılı olabilir miyim?
Alaylı yazılımcı olup çok güzel konumda olan insanlar var yaşa takılma sakın . Sadece eğitim alacaksan uluslar arası geçerli sertifika sağlayan bir yerlerden almaya çalış çok faydası olur

Benim bir arkadaş, 25-26 yaşına kadar full oyunlarda vakit geçirdiğini, ve bundan pişman olup yazılıma başladığını söyledi. Gayette iyi öğrendi. Yaş ile alakası yok yaşında bir şey de yok, 40 yaşında olsan neyse de 22 yaşındasın daha gençsin yaş takıntın olması absürt olmuş.

Yaş ile ilgili sorun yok ama diploman olmaması bu junior piyasasında büyük bir dezavantaj olacak. Çoğu kurumsal şirket için diploma şart haline gelmiş durumda. Sektörde referansın yoksa veya kendi başına iş yapabilecek seviyede değilsen diplomasız olarak iş bulman çok zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı