22 yaşına girmek üzereyken hiç mutluluk tatmamak

Docthirst

Megapat
Daha fazla  
Yakında 22 yaşına gireceğim. Bugüne kadar hiçbir şey yaşayamadım daha da yaşayacağımı zannetmiyorum. 21 senedir bir tane bile sevgilim olmadı. Sevgisizlik ve daha da olmayacağını bilmek çok yoruyor. Arkadaş desen dost diyebileceğim biri yok. Deliler gibi eğlendiğim zevk aldığım tek bir an yok diyebilirim hayatımda. Dışarı çıkmak istesem adam bulamam zaten. Gelecekten de hiç umudum yok. Yaşamak için sebep arıyordum hep. Tek sebebim yaşamazsam ailem üzülürdü. Fakat gerçekten ailemi üzmemek için yaşamak dahi istemiyorum artık. Çünkü yaşamıyorum. Ne istediğim üniversiteyi kazanabildim ne doğru dürüst arkadaş ortamı edinebildim. Her gün daha mutsuz olmaktan çok yoruldum. Bu yaz büyük ihtimalle buna bir son vereceğim. Bunu niye yazdın derseniz burada anomimim ve az da olsa kafamdakileri paylaşabileceğim biri yok. Ciddiye de almazlar zaten. Geçmişte yaşananları anlatmak istemedim yazı çok uzar. Ama bundan sonra mutlu olabileceğimi zannetmiyorum. Çünkü tüm umutlarım tükendi artık. Ha şu zaman ha şuraya gidince vs. Diye diye 22 olduk sayılır.

20 yaşıma girdim benim de aynı sıkıntılarım var bende sırf ailem üzülmesin diye yaşıyorum benim de sevgilim olmadı beni de hiç seven olmadı bende üniversite kazanamadım ailem sürekli baskılıyor çevrem sürekli bir şeyler yapmamı bekliyor çevremdeki herkes hayatına atılmaya başladı mesleklerine geçtiler ben evimde oturmuş karanlık perdemi çekip bütün gün bilgisayarda oturuyorum iş ilanlarına bakıyorum en azından ailem baskısından kurtulmak için iş bulamıyorum inanki sırf hayatımın sonunu merak ettiğim için yaşıyorum hiç arkadaş çevrem yok çok yakışıklı da değilim sınıfta herkesi güldüren çocuğum umut falan da kalmadı hiçbir beklentim de yok insanlardan tiksinmeye başladım herkes basit ve yapmacık geliyor kızlardan artık zevk almamaya başladım bir kıza çıkma teklifi bile etmek saçma geliyor her şey zaman kaybı geliyor dostum seni çok iyi anlıyorum ama belki bir gün be bugün değil ama elbet bir gün bizimde yüzümüz güler umarım yazma nedenim yalnız olmadığını bil diye bizim gibiler çok var Instagram'da gözüktüğü gibi herkes mutlu değil herkesin hayatı yerinde gitmiyor merak etme hoşça kal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı