22 yaşında boy uzar mı?

Benim 30 yaşında ama boyu 1.52 olan tanıdığım abimin arkadaşı var. Sizin boyunuz gayet iyi bence.

O yaşta boy falan uzamaz artık, 1 cm belki. Günde isterseniz on saat barfikse asılın plaklar kapandıysa hiçbir işe yaramaz. Üstelik o boy uzatma ameliyatını sana zaten yapmazlar da, o boyu büyüme hormonu eksikliğinden falan aşırı kısa olanlar için (150, 160). Üstelik o ameliyatın derdi tasası bitmez. Bacaklarınızı kırıp kemiklerinizi uzatıyorlar, 6 ay falan da bacaksız, sakat gibi yaşayacaksınız yani. Hem de deli para bu ameliyatlar. Üstelik boyun da öyle dert edilecek kadar da kısa değil.

Plaklar kapanmış mı öğrenmek lazım ozaman.

Plaklar kapanmış mı öğrenmek lazım o zaman.

Kapanmıştır hocam, doktora gitmeye bile gerek yok o derece söyleyim size. Boyunuzla barışık olmaktan başka hiçbir çareniz yok. Spora falan gidip çalışın, biraz kaslarınızı ortaya çıkarın en azından kötü gözükmezsiniz, iyi vücut boyu cidden gizliyor.

Anladım kanka boy uzatma ameliyatı için evdekilerle konuştum son çare onu yapacaz artık.
İyi bayramlar bu arada.

Anladım kanka boy uzatma ameliyatı için evdekilerle konuştum son çare onu yapacağız artık.
İyi bayramlar bu arada.

Yapacaklarını hiç sanmıyorum hocam, gittiğiniz doktor bile gülüp geçer size muhtemelen. Sizin boyunuz ameliyatlık derecede kısa değil çünkü. Size de iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…