Öncelikle HTML bir programlama dili değil. Oyun yapmak istiyorsan çok yanlış yerdesin. C# öğrenmeni tavsiye ederim. HTML öğrenirsen hiçbir şey elde edemezsin oyun alanında.
Onları biliyorum hocam zaten ama HTML çok temel ya ondan dedim. Direkt C falan zorlardan başlasam öğrenebilir miyim yoksa çok zor gelip sıkılır mıyım korkuyorum ondan HTML PHP falan diyorum ilk başta.
Ben şimdi Python'a kollarımı sıvadım, daha önce C/C++ eğitimi almıştım ama kurstaki öğretmen pek hoşuma gitmedi. O dile devam etme hevesimi kırdı bu durum. BTK akademiden Sadık Turan'ın eğitim setini alıyorum. Diksiyonu anlatış biçimi vesaire sardı beni diyebilirim.
Onları biliyorum hocam zaten ama HTML çok temel ya ondan dedim. Direkt C falan zorlardan başlasam öğrenebilir miyim yoksa çok zor gelip sıkılır mıyım korkuyorum ondan HTML PHP falan diyorum ilk başta.
Tamam da HTML bir programlama dili değil. Sana programlamayı öğretmez. Basitten kastın syntax ile Python da basit bir syntaxa sahip ona da bakabilirsin. Benim tavsiyem sana C# olacaktır, onun da syntaxı kolay.
Tamam da HTML bir programlama dili değil. Sana programlamayı öğretmez. Basitten kastın syntax ile Python da basit bir syntaxa sahip ona da bakabilirsin. Benim tavsiyem sana C# olacaktır, onun da syntaxı kolay.
Nereden öğreniyorsan bunları çok yanlış öğreniyorsun. C# başlangıç için ideal diller arasındadır ve sana programlamanın temelini kavratabilecek bir dildir. En babası falan diye bir dil yok zaten.
Kardeşim 30 yaşında işe başlasan bile en kötü 25 yıl çalışacaksın. 22 yaşında öğrenip 24-25 yaşlarında sağlam yazılımca olsan 25 sene çalışırsın o bilgi ile sence geç mi?
Sağlık sorunum nedeniyle istediğim emeği veremedim ne yazık ki. Sonra kendi alanıma yöneldim fakat mutlu da değilim bundan. Boş bir vakit bulabilirsem tekrar mobil uygulama geliştirmeye odaklanmayı düşünüyorum. Hala umut var, yaş 24.