220 bin TL araba önerisi

BMW'ya da porshe ya da mersedes benz almalısın.

Özel değil ise aracınızı neden satıyorsunuz?

sorunuza gelirsek 2. el piyasası çok durgun şu anda, aracı satacağınız süre biraz şans meselesi gibi artık.

unalfurkan974@gmail.com
Aracın resimleri, varsa boyalı olan kısımlar ve tramer kaydını atar mısınız?
Birde aracın bulunduğu ili.

Sahip olduğun araç hakkında daha detaylı bilgi verir misin? Tramer, motor falan.

Özel değil ise aracınızı neden satıyorsunuz?

Sorunuza gelirsek 2. el piyasası çok durgun şu anda, aracı satacağınız süre biraz şans meselesi gibi artık.

Aracımı satış sebebim kulağa biraz komik geliyor ama araç değişimi için. Yani herhangi bir maddiyat sıkıntısı yok biraz daha bekleyebilirim 2.el piyasasını.
Sahip olduğun araç hakkında daha detaylı bilgi verir misin? Tramer, motor falan.
Araçta tramer yok
unalfurkan974@gmail.com
Aracın resimleri, varsa boyalı olan kısımlar ve tramer kaydını atar mısınız?
Birde aracın bulunduğu ili.
Yer istanbul ama biraz daha uzak illere gidebilirim.Aracın fotoğraflarını aşağıya inip atacağım birazdan

Aracımı satış sebebim kulağa biraz komik geliyor ama araç değişimi için. Yani herhangi bir maddiyat sıkıntısı yok biraz daha bekleyebilirim 2.el piyasasını.
Ben farklı bir nedeni vardır diye düşünmüştüm, aracınızı 250bin TL'ye satmayı düşünüp 220bin TL'ye bir araç arıyorsunuz.

Fakat, 2. el piyasasının düzeleceğini hiç sanmıyorum. Hatta aracınızdan memnun iseniz değiştirmemenizi bile tavsiye edebilirim. Yine de size kalmış.

İllaki değiştirmeniz şart ise biraz daha bütçe yaratabilirseniz C sınıfına çıkmak daha mantıklı olur gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…