220 TL Bluetooth kulaklık önerisi

berkand25

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben bisiklet sürerken kullanmak için Bluetooth kulaklık arıyorum (bütçe maksimum: 220), önerileriniz nelerdir?

Hocam eğer ki yarım kulak içi kulaklık istiyorsanız Haylou GT6 veya Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 SE modellerinden birini alın bence. Ben görünüşünden dolayı Xiaomi almazdım şahsen, kulakta çok kaba duruyor.
Normal silikonlu bir şey istiyorsanız önünüzde bir sürü seçenek var. Bunun için buraya beğendiğiniz modelleri atarsanız size yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam bahsettiğiniz modeller güzele benziyor, ben yarım kulak içi tercih edecektim. Arkadaşların attıkları Haylou modelleri tasarım olarak pek beğenmedim.

Hocam bahsettiğiniz modeller güzele benziyor, ben yarım kulak içi tercih edecektim. Arkadaşların attıkları Haylou modelleri tasarım olarak pek beğenmedim.
Anladım hocam. Benim attığım modellere de bakmanızda fayda var. Aslında QCY T7 ve T8 modelleri de var ancak bisikletle kullanıma uygun mu bilmiyorum, maalesef. Bende T8 modeli var ve fazlasıyla memnunum.

Anladım hocam. Benim attığım modellere de bakmanızda fayda var. Aslında QCY T7 ve T8 modelleri de var ancak bisikletle kullanıma uygun mu bilmiyorum, maalesef. Bende T8 modeli var ve fazlasıyla memnunum.

Hocam bir de şöyleleri var bunlar diğerlerine oranla iyi mi?

Hocam TWS değil de bu şekilde istiyorsanız önünüzde yine bir sürü seçenek var. Bende bu tarzda Xiaomi Sports Bluetooth ve Bluedio TN2 kulaklıkları var. Xiaomi'nin ürünü kronik sorunlu olduğu için alınmaz diye düşünüyorum. Ancak ses profili ve mikrofonu çok iyi. Ayrıca üründe Apt-X var. Bluedio'da ortalama bir ses profili ve mikrofon performansı var. Ancak ANC'ye sahip olmasından ötürü tercih ettim ve yine olsa yine ederim. Sony'nin modelini kullanmadığım için bir şey diyemiyorum maalesef.
Bir de bu fiyata yüksek ihtimalle JBL'in bu tarzda bir modelini göreceksiniz. Sakın almayın. Fiyata göre verdiği ses çok kötü.
Ayrıca bu modellerin, genelde, diğer TWS kulaklıklara göre avantajlarından bir tanesi batarya, diğeri de mikrofon performansı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…