220 TL Bluetooth kulaklık önerisi

MzSe

Hectopat
Arkadaşlar kulak içi arıyorum ama benim kulağımdan sık düşer. Kulak içi bütçe en fazla 220 TL üstüne çıkamam önerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir kulaklık değil. Mümkünse bunun alınması daha mantıklı olur:

Lenovo LP1 gayet iyi bir kulaklık deneyimledim şarjını bitirmek için 5 saat boyunca kullandım zor bitti mikrofonu da fena değil dışarıda rüzgarlı hava varsa sıkıntı oluyor bir tek öneriyorum bu yüzden.

Sen kullandın, daha iyisini deneyimlemedin ve senin için en iyi kulaklık olabilir. QCY T5 kat kat daha iyi.

Sen kullandın, daha iyisini deneyimlemedin ve senin için en iyi kulaklık olabilir. QCY T5 kat kat daha iyi.

Attığım linkten kulaklıkları karşılaştırabilirsin benim bahsettiğim kulaklık daha büyük sürücülere sahip yani daha çok ses verebiliyor ve baktığında gürültü engelleyici mikrofon özelliğüne sahip (çok işe yaramasa da) yoğun kullanım süresine 3,5 saat yazmışlar sürücüleri büyük olduğu için öyle ama kulaklığı yüksek seste kullanmak zor ben hep sessizin 2-3 tık üstünde kullanıyorum (telefonumda 15'e kadar çıkıyor ses) ve 5 saat boyunca götürüyor. Sana katılmıyorum dostum senin önerdiğin kulaklığın inceleme videolarını izledim sadece oyun oynayanlara tavsiye ediyorlar ve kopma sorunu yaşanıyormuş. QCY t5'in kat kat daha iyi olması imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…