En ucuz QCY T5 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T5 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 251,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz QCY T5 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T5 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 251,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Lenovo LP1 gayet iyi bir kulaklık deneyimledim şarjını bitirmek için 5 saat boyunca kullandım zor bitti mikrofonu da fena değil dışarıda rüzgarlı hava varsa sıkıntı oluyor bir tek öneriyorum bu yüzden.
Lenovo LP1 gayet iyi bir kulaklık deneyimledim şarjını bitirmek için 5 saat boyunca kullandım zor bitti mikrofonu da fena değil dışarıda rüzgarlı hava varsa sıkıntı oluyor bir tek öneriyorum bu yüzden.
Epey - QCY T5 - Lenovo LivePods LP1 özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
Attığım linkten kulaklıkları karşılaştırabilirsin benim bahsettiğim kulaklık daha büyük sürücülere sahip yani daha çok ses verebiliyor ve baktığında gürültü engelleyici mikrofon özelliğüne sahip (çok işe yaramasa da) yoğun kullanım süresine 3,5 saat yazmışlar sürücüleri büyük olduğu için öyle ama kulaklığı yüksek seste kullanmak zor ben hep sessizin 2-3 tık üstünde kullanıyorum (telefonumda 15'e kadar çıkıyor ses) ve 5 saat boyunca götürüyor. Sana katılmıyorum dostum senin önerdiğin kulaklığın inceleme videolarını izledim sadece oyun oynayanlara tavsiye ediyorlar ve kopma sorunu yaşanıyormuş. QCY t5'in kat kat daha iyi olması imkansız.