220 TL’ye mavi switch mekanik klavye tavsiyesi

Yer
PSU
Merhaba. Elimdeki eski klavyemi satıp üzerine bütçe ekleyerek mavi Switch'li bir mekanik klavyeye geçmek istiyorum. Klavyeler hakkında bilgim var ama sizin de düşüncelerinizi bekliyorum. Daha bilgili birkaç arkadaş çıkacaktır. 220TL bütçem olduğunu hatırlatmak isterim. Bu değeri biraz geçebilir. Çok fazla bu fiyat bandında mekanik mavi Switch klavye yok biliyorum ama, nadir bulunanlardan en kalitelisi artık...

Son düzenleme:

Hocam 1 klavye fena değilmiş. Benim düşüncem de Gamepower Warlock'siz ne düşünürsünüz bu klavye hakkında? Normalde Gamepower ürünlerini tercih eden biri değilim ama kullanıcı yorumları yüksek ve neticede belirli bütçe aynı stabil kalite olur diye düşünüyorum.

@mstfaozder İyi bir klavye olduğunu söylemişti ama benim Rampage ön yargım var.

@mstfaozder İyi bir klavye olduğunu söylemişti ama benim Rampage ön yargım var.
Rampage ürünlerini kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Kullanmaktan da zevk aldığım ürünler. Dediğim gibi, kafamdaki tek soru işareti bilek desteği. Sanki parmaklara üstten basacağız gibi. Etiketlediğiniz arkadaş yardımcı olur belki.

Alma fikri sizin fakat ben 2 yıl kullandım Rampage Commander modelini artık bıktım o kadar sesli ki geceleri çok rahatsız ediyor annemi kaldırmışlığım vardır sabah 4 de bu bıkkınlığım arkadaşımın Razer Ornata Chroma hediye etmesiyle son buldu. Tabii tercih sizin.

Dusuk butcede Turkiye'den klavye filan almayin. AliExpress'te gozunuze kestirdiginiz bir klavyeyi alin kesinlikle. Rampage KB-R90 asiri cirkin bir klavye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…