2200-2300 Sistem Tavsiyesi

Sleepyowl

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir ay önce konu açmıştım fakat bütçem bir sebeple biraz düştü bende bir süre bütçeyi denk getirene kadar bekledim. Haftaya bilgisayarı alacağım ama 1 ay sonra önerilerin değişmiş olabileceğini düşünüyorum ? Sistem amd intel farketmez.

Hayır 2-3 ay sonra alacağım elimde 1440 900 bir monitor var.

İşlemciyi i5 4690 anakartı h97 ekran kartını da amd r9 280x yapsak olur mu ?

Eğer bütçene uyuyorsa 4690 alman tabii ki de daha iyi olur. Açıkçası r serisiyle ilgili o kadar çok problem duydum ki, artık gtx770 önereceğim r9 280x yerine. Bana kalırsa gtx770 al. Bir de 4690 alırsan bile o.c yapamayacağın için boşa daha fazla anakarta masraf yapma. Linkteki anakart hem Broadwell işlemci ailesini destekliyor, hem de kalite bakımından gayet iyidir.

Her şey için teşekkür ederim. Rc k350 ile Rc k380 arasında ne fark var ??

Rc k380'nin içindeki psu daha kaliteli ve bir de bildiğim kadarıyla soğutma farkı da var galiba.

Bir de ben ekran kartı konusunu çok araştırdım. Her seferinde de amd r9 280x karşıma çıktı. O yüzden emin olamıyorum. Herkes gtx 770 i 2 gb olması sebebiyle tavsiye etmiyor. Siz neden tavsiye ettiniz ? ekran kartı için yaklaşık 800 900 tl param kaldı.

Nvidia'nın yazılımsal sorunları yok denecek kadar az. Driver çıkarma sıklığı olarak da daha önde. R serisi ise sorunlu bir seri. Sorunsuz bir kart da elinize düşebilir, sorunlu da. Ayrıca r9 280x ve gtx770'in oyun performansı aynıdır. Seçim genede sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…