S SistemBilgisizi Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar sistem bu işlemci soğutucu olarak t2 mini soğutucu olmadığı için bunu taktım ve birşey daha asus gtx 750 ti strix'in dvı'dan vga'ya çevirici alacagım. Ama hangisi en iyisi bilmiyorum. Bu konuda'da yardımlarınızı bekliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2015
Arkadaşlar sistem bu işlemci soğutucu olarak t2 mini soğutucu olmadığı için bunu taktım ve birşey daha asus gtx 750 ti strix'in dvı'dan vga'ya çevirici alacagım. Ama hangisi en iyisi bilmiyorum. Bu konuda'da yardımlarınızı bekliyorum...
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Şubat 2015 #2 Okuduğunu nasıl anladığını bilemediğimiz için sistem hakkındaki yorumumu anlayabileceğini umduğum birkaç farklı şekilde yazacağım: Güzel sistem, alabilirsin. Sistemi satın alabilirsin. Satın alabilirsin sistemi. Çok güzel bir sistem.
Okuduğunu nasıl anladığını bilemediğimiz için sistem hakkındaki yorumumu anlayabileceğini umduğum birkaç farklı şekilde yazacağım: Güzel sistem, alabilirsin. Sistemi satın alabilirsin. Satın alabilirsin sistemi. Çok güzel bir sistem.