anarmed Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 215 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2015 #21 @CarterClue Öyle bir yargı yaratmasaydınız kimse size tecrübesiz demezdi. Şu an oyun için DDR3 en mantıklısı.
@CarterClue Öyle bir yargı yaratmasaydınız kimse size tecrübesiz demezdi. Şu an oyun için DDR3 en mantıklısı.
T Tolstoy Hectopat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2015 #22 CarterClue dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet hayatımda ilk kez bilgisayar falan topluyorum çünkü foruma yeni katıldım. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu görüp tüm mantığı bu zannetmişsin.Orda i7 işlemci kullanılsaydı bazı oyunlarda fark 50 fps ye çıkacaktı yanlış yorum yapmayalım.GTX 980'e aldığın i3,970'e yakın performans verir sanırım.
CarterClue dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet hayatımda ilk kez bilgisayar falan topluyorum çünkü foruma yeni katıldım. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu görüp tüm mantığı bu zannetmişsin.Orda i7 işlemci kullanılsaydı bazı oyunlarda fark 50 fps ye çıkacaktı yanlış yorum yapmayalım.GTX 980'e aldığın i3,970'e yakın performans verir sanırım.
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Kasım 2015 #23 ozgurakbas dedi: AMD li bi sistem tavsiyesi alabilir miyim ? Dezavantajları ya da avantajları nelerdir ? Genel olarak fiyatı daha düşük diye görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben olsam Skylake varken AMD almam. Alternatif: Türk lirası olarak toplam 2900 TL'dir
ozgurakbas dedi: AMD li bi sistem tavsiyesi alabilir miyim ? Dezavantajları ya da avantajları nelerdir ? Genel olarak fiyatı daha düşük diye görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben olsam Skylake varken AMD almam. Alternatif: Türk lirası olarak toplam 2900 TL'dir