2200 TL Android telefon önerisi

evdeneve21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kullanmakta olduğum IPhone 6s'imin ekranı kırıldı garantiye yollamadım. İstanbul'da GSM iletişim adlı bir yere yolladım. Şu an hala orada problemsiz çalışmaya devam ederse 2000-2200 gibi bi rakamdan satıp yerine android telefon almak istiyorum. Bütçem de o civarda LG G6 çok hoşuma gitmişti ama onda da ghost screen problemi çıkmış. Xiaomi mi mix 2, OP 5t güzel gibi ama çok kararsızım. Alacağım telefon 2-3 sene dayanması lazım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mate 10 lite önerebilirim. Kamera ve ekranda segmentinin en iyilerindendir. Fakat batarya konusunda pek başarılı değil. Huaweinin garanti konusunda da çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Samsung Galaxy S7 öneririm.

Mix 2, selfie kamerası yüzünden eledim, g6 baştan elenmişti zaten. One plus 5t'nin tek pürüzü güvenlik açığı biraz araştırma yaptım fakat problem olmayacağını düşünüyorum. Mate 10 tasarımı hoşuma gitmedi, samsung alsam s8 plus veya note serisine bakarım onlar daha güzel ama şimdilik one plus 5t alacağım gibi. Iphone 6S'in 2.el ederi ne kadar eder onun hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…