2200 TL bütçe ile FX 8320 sistem yükseltmesi

kalinka35

Kilopat
Daha fazla  
Sistemimin detaylı özellikleri bunlar:

• Anakart : Gigabyte GA-990XA-UD3
  • İşlemci : AMD FX8320 4.25GHz (O.C)
  • Ekran Kartı : ZOTAC GTX 1060 Mini (3GB)
  • RAM : Modelini unuttum 2x4GB DDR3 1333MHz
  • SSD : Samsung 250GB 850 EVO SATA 3.0
  • HDD : WD 1TB 7200 RPM
  • PSU : HighVoltage 750 PSU
  • İşlemci Soğutucu : ZALMAN CNPS11X PERFORMA

Aklımdaki anakart : ASUS PRIME B250M-K Intel B250 Soket 1151 DDR4 2400MHz USB3.0 M.2 ANAKART
Aklımdaki işlemci : i7 7700k veya i5 7600k. Ryzen 5'i bekle diyorlar ama bilemiyorum açıkçası.
İşlemci soğutucusu : Corsair sıvı soğutma düşünüyorum, model önerisi yaparsanız çok sevinirim.
RAM : 2x8 DDR4 RAM 2400MHz

Bunlar aklımdakiler, başka önerisi olan varsa dediğim gibi bütçem 2200 TL. Ayrıca İtopya'da 1900TL'ye GTX 1080 satılıyor. Tek fanlı model. Elimdeki ekran kartını 700 civarına satıp bütçeyi 2900-3000'e çekip onu da değerlendirecek şekilde bi sistem toplanabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramleri güncellemeni tavsiye ederim. ddr4 ramler varken bi önceki daha yavaş ramleri almak saçma
ramleri ve anakartı ddr4 almanda fayda var.
Birde acelen yoksa reyzen 5 i bekle şuanki işlemcinden daha performanslı.

Ramleri güncellemeni tavsiye ederim. ddr4 ramler varken bi önceki daha yavaş ramleri almak saçma
ramleri ve anakartı ddr4 almanda fayda var.
Birde acelen yoksa reyzen 5 i bekle şuanki işlemcinden daha performanslı.

Ryzen 5 daha mı performanslı ? Güldürdün.

Ryzen 5 daha mı performanslı ? Güldürdün.

8320 den daha performanslı bir işlemci i5ide kağıt üzerinde tokatlıyor şuan. zaten 1060 bir ekran kartı kullanacak fazlasıyla yetecektir ki F/P ürünü tabi daha çıkmadı ama üzmeyecektir.

Bi' önceki yorumda daha performanslı diyip bi' sonraki yorumda tam bir şey söyleyemeyiz diyerek kendisiyle çelişen ve AMD'den medet uman biriyle işim olmaz, hayal dünyanda iyi eğlenceler.

Sizinki pek upgrade olmuyor. Upgrade olsa sizin sistem de sadece RAM'ler değişirdi. O dahi pek birşey farkettirmezdi. Sistemi SSD hariç komple satıp yeni bir sistem kurun. Parça parça satarsanız bazı parçalar elinizde kalır.

Bi' önceki yorumda daha performanslı diyip bi' sonraki yorumda tam bir şey söyleyemeyiz diyerek kendisiyle çelişen ve AMD'den medet uman biriyle işim olmaz, hayal dünyanda iyi eğlenceler.

Ben çelişmedim ki, daha performanslı olacaktır bence dedim, bence dedim. Sonra da ama çıkmadan kesin bir şey söyleyemeyiz dedim. Kesin bir şey söylemedim ben. AMD'den medet uman biriyle işim olmaz demişsin, R7'ler İnteli nasıl ezdi bilmiyorsunuz sanırım. Siz hayal dünyanızda eğlenmeye devam edin bence. Ben kesinlikle fanboyluk yapmadım, yapmam. En iyisi, en mantıklısı hangisiyse ona yönelir, onu tavsiye ederim. @Sharpei Avcısı, @Silinen üye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…