bu sistem hala toplanabilir mi? RAM 'i 8GB düşürüp üstüne para koyup ekran kartını GTX 960 4GB yapmalı mıyım yoksa burdaki 2200 TL Intel i3 6100 GTX 960 Sistem Toplama arkadaş gibi bir sistem toplamak daha mı manlıklı olur? Sistemi Vatan Bilgisayardan toplattırmayı düşünüyorum ama araştırdığımda bazı sıkıntılar cıkabildiğini gördüm sistemin düzgün montaj edilmemesi gibi. Vatan Bilgisayara mı sistem toplattırmalıyım yoksa sistemi kendim mi toplamalıyım? Vatan Bilgisayardan başka önerebileceğiniz bir yer var mı? Bu arada daha önce sistem toplamışlığım yok ve aldığım parçaların sorunlu çıkma ihtimali var mı? (Technopatın topladığı sistemdeki kasa bayadır Vatan Bilgisayarın stoklarında göremiyorum alternatif olarak 300 TL'yi geçmeyecek bir kasa önerir misiniz?)
Arkadaşın sistemi daha cazip geldi. Bu arada vatan bilgisayara kendi bilgisayarımı toplattırdım. Adamlar sanat konuşturmuş resmen; interneteki bilgilere inanmayın. Sistemi daha ucuza şahsen sinerji veya inventus bilgisayarda toplayabilirsiniz. Kasa olarak ise;
Bu fiyata ''Zalman Z11 PLUS'' olmamalı Hocam. Tamam ''Cooler Master Sılencıo'' Öneriniz çok iyi ikisi de iyi kasalar ama Fiyat dışına çıkmak istemiyorsan ''Zalman z3 Plus'' almalısın.
Bu fiyata ''Zalman Z11 PLUS'' olmamalı Hocam. Tamam ''Cooler Master Sılencıo'' Öneriniz çok iyi ikisi de iyi kasalar ama Fiyat dışına çıkmak istemiyorsan ''Zalman z3 Plus'' almalısın.
Pardon ben yazıyı yanlış Okumuşum.
O halde ben COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE MidT ATX USB 3.0 SİYAH KASA Önereyim, Mini değil o yüzden içi geniş ve ferah olacaktır. Ayrıca ileride Anakart falan değiştirip sistemi yenileyecek olursanız, size alan gerekli olur.