Oyun oynayacaksan 2. el piyasasını iyi takip edip bir sistem toplayabilirsin. Şansın varsa ryzen 5 1600 ve rx 570 uygun fiyata bulursan bu sistemden çok çok daha iyi olur.
CS:GO işlemci tabanlı bir oyun olduğu için rahat oynarsın. Ryzen 3200G işlemci güçlü bir işlemci ekran kartı bakımından bayağı zayıf ama GTA 5 en düşük ayarlar 50 60 FPS civarı alabilirsin.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Yüksekte değilde dusuk-orta grafikler için yeterli.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Yüksekte değilde dusuk-orta grafikler için yeterli.
Bu kasanın bir geleceği yok. Fiyatı indirmek için 250W PSU koymuşlar. Kesinlikle önermiyorum. Benim şu anki ekran kartım ,RTX 2070, tek başına 250W'ı geçebiliyor.
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Seagate 3.5" 1 TB Barracuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AEROCOOL Streak RGB AE-STRK-500 500W Siyah Çelik & Akrilik Cam AT en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.