2200 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Alain Prost

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2015
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Max bütçem 2200 TL'dir bu fiyata alabileceğim en iyi sistemi toplar mısınız ? Vatan Bilgisayar'dan toplarsanız sevinirim bu arada.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
apu sistem toplamanı öneririm aslında zaten o olur gibi ama zorlanırsa 100-200 lira fazlasına i3 6100 tabanlı güncel bir sistem de toplanabilir ama emin değilim eğer i3 6100 toplarsan ekran kartı düşük kalır apu alırsan şimdi için daha makul ama ilerisini düşünücem ben 1 sene sonra i3 6100 lük sistemimi yükseltir ekran kartını yenilerim diyorsan şimdi i3 6100 sistem toplayabilirsin daha ileriye yönelik olur ama yok öyle yapamam dersen apu topla yakın zamanda harici ekran takarsın.Sana kalmış ama bu konuda daha iyi arkadaşlar sana en iyi sistemi toplarlar ben sadece sana kafanda olması gereken fikirleri söyledim sen dediklerimi düşün sana zaten önerirler şimdiden hayırlı olsun
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı