2200 TL PC için gamepad önerisi

Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim tekrardan. Xbox 9.nesil kolu almaya karar verdim.
Hocam benim bağlantı konusunda dediklerim sizi etkilemesin sorunsuz bağlananlar da var ama bende nedense böyle. Dediklerimden uyum-bağlantı kısmını yok sayıp Dualsense kafanıza yattıysa sizi yanlış yönlendirmek istemem. Yoksa hayırlı olsun Xbox 9. nesil alabileceğiniz en iyi kol Windows için zaten.

Standart titreşim dediğiniz Xbox'ta ki gibi bir titreşim mi?

Teşekkür ederim hocam. Xboxu daha ergonomik ve daha sorunsuz diye almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Standart titreşim dediğiniz Xbox'ta ki gibi bir titreşim mi?
Aynen o şekilde. Özel destek yoksa Xbox ile aynı. Xbox'da da Impulse Trigger denen bir teknoloji var Forza serisi, Gears of War serisi gibi Microsoft özel oyunlarında tetik titreşimi var. Örneği yine F1'den vereceğim. Gaz ve fren tepkilerinde Xbox ile basarken sadece triggerde titreme hisserdersiniz tabii ki de oyun zevkinizi net bir şekilde artırır. Aynı şey Dualsense de biraz daha farklı, Dualsense de yine gaz fren tepkisinde tepme, basarken zorlanma veya çok kolay basma gibi farklı şeyleri hissedebilirsiniz. Herkesin kafasında daha da netleşsin diye yine F1 üzerinde son bir örnek vereyim. Xbox'da araç asfaltta iken veya çakılda tam gaz spin atın veya patinaj çekin tetik özel titrer ama hep aynı titrer, Dualsense'de araç pistten koptuğunda tuş boşalıyor mesela direnç hiç olmuyor boşa bastığınızı anlıyorsunuz, yine ani frenleme ve blokaj esnasında pist-araç durumuna göre fren/sol trigger elininizi sert bir şekilde zorlayabilir düz yolda iseniz stabil bir dirençle frenleyebilirsiniz.

F1 ve ayrıntıya girdim F1 bilen veya az çok araç konusuna hakim birisi bu şekilde iki kolun Adaptive Trigger farkını denemeden %70-80 anlayabilir sanıyorum.

Tekrardan yardımınız için teşekkür ederim hocam elinize sağlık. Sizin sayenizde daha net bir karar verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…