2200 TL Ryzen Sistem Toplama

ERAY SARIKAYA

Kilopat
Daha fazla  
2200 TL Bütçem var ve Ryzen sistem düşünüyorum. Sadece resimdeki 4 bileşene ihtiyacım var. Diğer bileşenleri kendim temin edicem. 2200 TL'yi sadece 4 parçaya vericem sizce bu bileşenler iyi ve mantıklı mı?

Dosya Ekleri

• pc.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleyen: Moderatör:
2200 TL Bütçem var ve Ryzen sistem düşünüyorum. Sadece resimdeki 4 bileşene ihtiyacım var. Diğer bileşenleri kendim temin edicem. 2200 TL'yi sadece 4 parçaya vericem sizce bu bileşenler iyi ve mantıklı mı?
İyi bir sistem olmuş ileride bir tane daha 8GB RAM almanı öneririm RAM gerçekten çok önemli PUBG 'de 20-30 FPS fark eder.

Eğer A-320 anakart alırsanız işlemcinizi O.C edemezsiniz. En azından B 350 anakart alın. Ayrıca ramlerin MHZ değerleri en az 2666 MHZ olması gerekiyor. Ekran kartınızı bulabilirseniz ITX harici bir boyutta alın.

Her şey güzel ama GTX 1050 TI çift fanlı modelini öneririm oyun için.

Normalde marka tavsiyesinde bulunmam ama Ryzen anakartta Gigabyte öneririm çünkü BİOS'u diğer markalara göre sade ve RAM MHz ayar yapmadan istediğini alabiliyorsun. @Nazım Paşa
Arkadaşın bütçesi üzerine toplamıştım. Bir dakika.

PCI Express slotunun metal destekli ve Military Class bakımından şöyle bir sistem de topladım;

30 TL'de kâr etmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…