Sağolun hocam. Aslında benim bütçem 3500 TL. Ama ben konsolda almak istiyorum. Xbox 360 ya da PS 3 sizce ne yapmalıyım ? Konsol istememin nedeni oyunlarda kasma derdinin olmaması. Sizce 3500 TL'ye bir pc GTA 5 online oynatır mı ?ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart
AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
Sapphire R9 280X TRI-X OC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı
THERMALTAKE SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 650W GÜÇ KAYNAĞI
ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
Bu haliyle 2223 TL yapıyor.
Klavye ve mouse elinde varsa onları kullan, yoksa idarelik ucuzundan alırsın. Bileşenlerden kısmayalım şimdi.
GTA V rahat oynarsınız, ama yerinizde olsam paranın tamamını PCye yatırırdım. O paraya süper 4690K ve GTX 970 sistem toplanırSaolun hocam aslinda benim butce 3500 tl ama ben konsolda almak istiyorum xbox 360 yada ps3 sizce ne yapmaliyim konsol istememin nedeni oyunlarda kasma derdinin olmamasi sizce 3500 tl lik bir pc gta 5 online oynatirmi?
Konsolu boşver. 3500 tl ile gta 6 bile oynatırsınSaolun hocam aslinda benim butce 3500 tl ama ben konsolda almak istiyorum xbox 360 yada ps3 sizce ne yapmaliyim konsol istememin nedeni oyunlarda kasma derdinin olmamasi sizce 3500 tl lik bir pc gta 5 online oynatirmi?
Hocam zahmet olacak ama sizden bir sistem rica edebilir miyim ? Güncel bir şey istiyorum. Simdi öyle dediniz bir heyecanlandımKonsolu boşver. 3500 tl ile gta 6 bile oynatırsın![]()
Teşekkürler dikkate alacağım.GTA V rahat oynarsınız, ama yerinizde olsam paranın tamamını PCye yatırırdım. O paraya süper 4690K ve GTX 970 sistem toplanır.
Sizin dediğiniz doğru hocam. Fakat grafik farkı pc ile çok fazla. Ben bunu gözümle gördüm. Ama pc alınca kasacakmiş gibi hissediyorum. Hiç iyi bir PC'ye sahip olmadığım içinBazı oyunlar sistem olsa bile oynayamıyoruz şu an GTA V oynayamadığımızgibi o yüzden konsol gerekiyor.
Sistem önerisi için işi bilen birinden yardım isteyelim @Neutral yardımcı olabilir misin ?Tesekkurler dikkate alacağim.
Sizin dediginizde dogru hocam fakat grafik farki pc ile cok fazla ben bunu gozumle gordum. Ama pc alinca kasacakmis gibi hissediyorum hic iyi bir pcye sahip olmadigim icin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.