2200 TL sistem Önerir Misiniz ?

smtyldrn

Megapat
Arkadaslar yakin zamanda sistem toplayacağım basliktada belirttigim gibi 2200 TL gibi bir butcem var klave mouse ve kasa olacak simdiden tesekkurler.
@Neutral

Edit:1-2 yazim yanlisi duzelttim telden yaziyorum.

Son düzenleme:
Sağolun hocam. Aslında benim bütçem 3500 TL. Ama ben konsolda almak istiyorum. Xbox 360 ya da PS 3 sizce ne yapmalıyım ? Konsol istememin nedeni oyunlarda kasma derdinin olmaması. Sizce 3500 TL'ye bir pc GTA 5 online oynatır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saolun hocam aslinda benim butce 3500 tl ama ben konsolda almak istiyorum xbox 360 yada ps3 sizce ne yapmaliyim konsol istememin nedeni oyunlarda kasma derdinin olmamasi sizce 3500 tl lik bir pc gta 5 online oynatirmi?
GTA V rahat oynarsınız, ama yerinizde olsam paranın tamamını PCye yatırırdım. O paraya süper 4690K ve GTX 970 sistem toplanır :D .

GTA V rahat oynarsınız, ama yerinizde olsam paranın tamamını PCye yatırırdım. O paraya süper 4690K ve GTX 970 sistem toplanır :D .
Teşekkürler dikkate alacağım.

Bazı oyunlar sistem olsa bile oynayamıyoruz şu an GTA V oynayamadığımız :yumruk: gibi o yüzden konsol gerekiyor.
Sizin dediğiniz doğru hocam. Fakat grafik farkı pc ile çok fazla. Ben bunu gözümle gördüm. Ama pc alınca kasacakmiş gibi hissediyorum. Hiç iyi bir PC'ye sahip olmadığım için :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkurler dikkate alacağim.

Sizin dediginizde dogru hocam fakat grafik farki pc ile cok fazla ben bunu gozumle gordum. Ama pc alinca kasacakmis gibi hissediyorum hic iyi bir pcye sahip olmadigim icin :)
Sistem önerisi için işi bilen birinden yardım isteyelim @Neutral yardımcı olabilir misin ? :)

Gta V 'i pc platformuna güzel işleyerek çıkarırlarsa 3500 tl değerinde bir sistem rahat kaldırır. Ama gta 4 gibi uyumsuz çıkarırlarsa kasar, sonradan patch güncellemesi ile düzeltirler. Piyasaya çıkmadan bilemeyiz. :)

THERMALTAKE SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 650W GÜÇ KAYNAĞI

favicons
ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

favicons
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
MSI Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
COOLER MASTER HYPER T4 775/1155/1156/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
GIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri
3200 TL tutuyor. Dilerseniz SSD ekleye bilirsiniz. Samsung 840 Evo 120 GB.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı