Arkadaslar yakin zamanda sistem toplayacağım basliktada belirttigim gibi 2200 TL gibi bir butcem var klave mouse ve kasa olacak simdiden tesekkurler. @Silinen üye
Sağolun hocam. Aslında benim bütçem 3500 TL. Ama ben konsolda almak istiyorum. Xbox 360 ya da PS 3 sizce ne yapmalıyım ? Konsol istememin nedeni oyunlarda kasma derdinin olmaması. Sizce 3500 TL'ye bir pc GTA 5 online oynatır mı ?
Saolun hocam aslinda benim butce 3500 tl ama ben konsolda almak istiyorum xbox 360 yada ps3 sizce ne yapmaliyim konsol istememin nedeni oyunlarda kasma derdinin olmamasi sizce 3500 tl lik bir pc gta 5 online oynatirmi?
Saolun hocam aslinda benim butce 3500 tl ama ben konsolda almak istiyorum xbox 360 yada ps3 sizce ne yapmaliyim konsol istememin nedeni oyunlarda kasma derdinin olmamasi sizce 3500 tl lik bir pc gta 5 online oynatirmi?
Sizin dediğiniz doğru hocam. Fakat grafik farkı pc ile çok fazla. Ben bunu gözümle gördüm. Ama pc alınca kasacakmiş gibi hissediyorum. Hiç iyi bir PC'ye sahip olmadığım için
Sizin dediginizde dogru hocam fakat grafik farki pc ile cok fazla ben bunu gozumle gordum. Ama pc alinca kasacakmis gibi hissediyorum hic iyi bir pcye sahip olmadigim icin
Sistem önerisi için işi bilen birinden yardım isteyelim @Silinen üye yardımcı olabilir misin ?
Gta V 'i pc platformuna güzel işleyerek çıkarırlarsa 3500 tl değerinde bir sistem rahat kaldırır. Ama gta 4 gibi uyumsuz çıkarırlarsa kasar, sonradan patch güncellemesi ile düzeltirler. Piyasaya çıkmadan bilemeyiz.