2200 TL Sistem Önerisi

Fyria

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
PC.png

Bu bilgisayarı toplamayı düşündüm, sizce nasıl ?
Oynamak istediğim oyunlar işte GTA V, Battlefield gibi oyunlar.
1920x1080 çözünürlük ve en yüksek ayarları düşündüm. Kasamda 500W güç kaynağıda var ki o yeter diye düşünüyorum. Sınırım 2200TL.

pc2.png
Açıkçası iyi güzel fakat şöyle bir sorun var, internet üzerinden sipariş edebilecek kadar durum yok, bu yüzden vatan ve benzeri yerlerden bakabilir misin ?
Açıkçası Ryzen 5 1400 ile i5 7400 arasındaki performans farkı ne kadar ?

Resimdeki gibi yapsam nasıl olur ? ( 2048 TL oldu yani 100 TL'lik bir düşüş :) )

R5 1400 çok daha iyi bir işlemcidir. Ayrıca RX 570 modeli de GTX 1050 TI modelinden kat be kat üstündür. Bunu almak paranızı savurmaktan başka olmaz.

Neden internet üzerinden sipariş edemezsiniz? Vatan gibi rezil yerlerden bin kat daha iyidir emin olun buna.

R5 1400 çok daha iyi bir işlemcidir. Ayrıca RX 570 modeli de GTX 1050 TI modelinden kat be kat üstündür. Bunu almak paranızı savurmaktan başka olmaz.

Neden internet üzerinden sipariş edemezsiniz? Vatan gibi rezil yerlerden bin kat daha iyidir emin olun buna.
Şey, içine o kadar para koyacak kart olsaydı vatana bakmam bile. Şeyden de korkuyorum, 1000 tl vereceğim ve gelmeyecek. En büyük korkum bu internet hakkında.
Readon X'in 5. seri modellerine bende bakmıştım, ama fiyatlar 1000 tl civarı gelince "wooow" sesi duyar oldum kafamda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir kart artık. RX 470-480 ya da RX 570-580 varken hayatta alınmaz.
Nanokatalog'u biraz daha araştırdım, 5-7 günde gelir demişler, 1 aya gelmemiş. Böyle garip olaylar olduğunu duydum yoksa bana verdiğiniz sistemi toplayacağım zaten.

Birde RX 570'te Armor ile Pulse'nin farkı nedir ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı