2200 TL Sistem Toplama

Katılım
4 Haziran 2015
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar yaz sezonu açılıyor ve 7 senelik bilgisayarımı artık tariha gömmek istiyorum. Bu yüzdende kendime maksimum 2200 bütçe koydum (Maalesefki bu fiyatın üstüne çıkamam.) Bu fiyata Gta V'i kaldıracak bir sistem toplar mısınız? High'da 50-60 FPS alsam bana yeter. Birde ben Gta V değil fakat League of Legends canlı yayın yapmak istiyorum. Bu bilgileri alarak bana bir sistem toplar mısınız?

Ben bir sistem topladım fakat neleri eksik bunu bana söylerseniz sevinirim. ( DVD buraya eklemedi fakat kasaya uyumlu bir DVD önerirseniz sevinirim. Ve maalesef ki bütçeyi aştığımdan bir HDD koyamadım fakat siz koyabilirseniz çok iyi olur.

 
Sistem çok güzel olmuş fakat benim görüşüm ekran kartını R9 280x yapmanız. Malum, daha çok performans veriyor.
 
heavydtorm01 önerin için saol alacağım. R9 280x alabilirim fakat Gtx960'dan daha pahalı. Yani siz hangi modeli önerirsiniz? Birde Nvidia yazılımı iyi o yüzden ikisi arasında kaldım lütfen beni yönlendirir misiniz?
 
Ben R9 280X alın diyorum. XFX modeli var, aynı fiyat.
 
Eski kasan çok kötü değilse hala sağlamsa, o parayı ekran kartı için ayırıp daha sonra paran olduğunda kasa alabilirsin bence.
 
DrVeno eski kasam pek kötü değil fakat kasamın ne tür olduğunu bilmiyorum. Ve kendi sitesindede artık satılmıyor yani baya eski. Barış Günay tamam r9 280x alacağım fakat hangi modelini almalıyım? Bütçemi biraz geçiyor bu yüzden çok pahalı bir şey seçmesseniz sevinirim. Birde şöyle birşey diyorlar Gtx960 R9 280x'e göre daha uzun ömürlü diyorlar bu yüzden hala kararsızım.
 
gtx 960 almanızı öneririm streamerlara özel yazılımları var ve teklonojileri 900 serisinden sonra r9 serisi alınmamalı bence.
 

Ben şu anda arçelik'in bilgisayar sattığı zamanlardan kalan bir kasa kullanıyorum elime para geçince o zaman değiştireceğim daha yeni sistem topladım. Bende arayıp bulmadım kasamı.

AMD alıcaksan seçim sıran
1) MSI
2) Sapphire olsun olucaksada msı daha iyidir
(amd olarak ASUS tavsiye etmiyorum alanlar çok rahatsız oldu ben şahsen asus amd ekran kartı almadım)

NVIDIA alıcaksan eğer:
1)MSI
2) Asus olsun seçim sıran
 
DrVeno Asus'un Gtx960 ekran kartı Msi'a göre daha pahalı o yüzden Msi alabilirim. Yani Nvidia alacağım fakat eğer bütçeyi aşmassam 30-40 Tl daha verip Asus alabilirim. Fakat benim aklımda şu var benim şuan kullandığım 320 gb bir hdd var. Bu hdd'nin içini nasıl boşaltabilirim birde kasaya sığar mı? Veya bana bütçeyi azcık aşan bir hdd tavsiye eder misin?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…