2200 TL sistem toplama

Harpy

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Pentium G3258 3.2 Ghz
Kasa: ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
İşlemci Soğutucu:NOCTUA NH-U9S
Güç Kyanğı: Seasonic S12II 80+ Plus Bronze 620W
Ekran Kartı: Sapphire R9 380X NITRO
Anakart: MSI Z97 PC Mate

Merhaba, yaklaşık 3 gün uğraşım sonucu ortaya çıkan hem ekonomik hemde iyi bir sistem topladığıma inanıyorum, gerek bu siteden gerek diğer kaynaklardan bir çok tavsiye ile şekil verdim. Sipariş vermeden önce sitedeki tecrübeli kullanıcılara danışmak istedim. Eksiği gediği varsa lütfen öneride bulunun çünkü ilk kez kasa topluyorum.
Sormak istediğim burada kullandığım işlemci overclock edeceğim bu anakart ile uyumlu bir şekilde sorun yaşamadan gerçekleştirebilir miyim? İşletim sistemi olarak wimdows 10 kurmak istiyorum o sebeple aldım bu anakartı malum windows 10 directx 12'yi destekliyor. Alternatif olarak technopat'ın önerdiği "ASUS H81M-PLUS" anakartı mı almak zorundayım?

Bence işlemcini i3 4160 yapıp ekran kartını r9 380 yap ve z97 pc mate ile o.c yapabilirsin.

Sisteminiz Çok iyi değil işlemciniz Çift çekirdekli FarCry 4 gibi oyunlarda sıkıntı çıkartır bu sistem sizin için çok daha iyi olacaktır hazır SkyLake varken güncel olarak SkyLake almak daha mantıklı.

Dosya Ekleri

• upload_2016-1-26_17-12-23.png
    52,9 KB · Görüntüleme: 131

Bu sistem sizinkinden daha çok performans sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…