2200 TL ye Oyun Bilgisayarı Toplama

Ara Toplam1.858,89 TL
Toplam KDV334,60 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.193,49 TL
[TBODY] [/TBODY]

Ghoster, Son paylaştığın AMD sistemi al, İntel alıpda o kadar parayı çöpe atmanı isteyen intel fanlarına bakma, Adamlar burda gelene gidene İntel al derler, Ömürlerinde AMD kullanmamışlardır, oysa bilmezlerki, AMD olmazsa intelin celeron işlemcilerini bile 500 TL'den aşağı alamayacaklarını, gönüllü intel fanları, bedavaya intel reklamı yapan fanlar işte.

Sonuçta, Labaratuvarda Kimya ve fizik testleri yapmayacaksın, en yüksek kapasite isteyen oyunuda AMD sistemlerle uygun fiyata oynadığına göre?

Birde en beni bayan sözleri şudur, Kardeş o paraya AMD alman yazık olur, bu cümleye uçuyorum be arkadaş, görende İşlemci test kontrolörü sanacak. İntel firmasında yüksek mühendis sanacak,

Geçen yine şu gönüllü intel fanlarını eleştirdiğimden dolayı mesajımı moderatore şikayet etmişler, düşünün işte, bu kadar fan'lar, eleştiriye gelmezler, zaten ona buna ceza vermekle meşhur technopat hemen bana cezayı yapıştırmıştı, aman gelsin cezalar, nasıl olsa burada dilediğin fikri belirtemiyorsun.

Bol AMD'li günler, İntel fanları. Siz gidin Core i 7'ye 700-800 TL verin, :)
AMD kötü diye bir şey demiyor ki adam. Ayrıca İntel daha güncel AMD güncelliğini yitirdi. Bu yüzen AMD önermiyoruz. AMD yeni bir işlemci çıkarsın bizde önerelim. AMD F/P oranında iyi fakat İntel daha güncel.

Cevap isteyen kim doğrular bunlar. Çıkarsın AMD yeni işlemci ona göre bakarız bize İNTEL ile mutluluklar sanada AMD ile.
İşlemcilerin fiyat performans oranını, işlemcinin tanıtım lansmanıyla değerlendiren sana ve senin gibilere daha ne cevap verilebilinir ki? :) Kapasite bu kadar işte. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ghoster, Son paylaştığın AMD sistemi al, İntel alıpda o kadar parayı çöpe atmanı isteyen intel fanlarına bakma, Adamlar burda gelene gidene İntel al derler, Ömürlerinde AMD kullanmamışlardır, oysa bilmezlerki, AMD olmazsa intelin celeron işlemcilerini bile 500 TL'den aşağı alamayacaklarını, gönüllü intel fanları, bedavaya intel reklamı yapan fanlar işte.

Sonuçta, Labaratuvarda Kimya ve fizik testleri yapmayacaksın, en yüksek kapasite isteyen oyunuda AMD sistemlerle uygun fiyata oynadığına göre?

Birde en beni bayan sözleri şudur, Kardeş o paraya AMD alman yazık olur, bu cümleye uçuyorum be arkadaş, görende İşlemci test kontrolörü sanacak. İntel firmasında yüksek mühendis sanacak,

Geçen yine şu gönüllü intel fanlarını eleştirdiğimden dolayı mesajımı moderatore şikayet etmişler, düşünün işte, bu kadar fan'lar, eleştiriye gelmezler, zaten ona buna ceza vermekle meşhur technopat hemen bana cezayı yapıştırmıştı, aman gelsin cezalar, nasıl olsa burada dilediğin fikri belirtemiyorsun.

Bol AMD'li günler, İntel fanları. Siz gidin Core i 7'ye 700-800 TL verin, :)

Yürü be helal olsun aynen hepsi öle diyor 3 konu açtım 3 ündede neden o paraya amd aldın dıyor içimde şüphe bırakmadın sağol

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı