2200 TL ye Oyun Bilgisayarı Toplama

Ara Toplam1.858,89 TL
Toplam KDV334,60 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.193,49 TL
[TBODY] [/TBODY]

AMD= Fazla güç tüketimi, İntele göre oyunlarda daha düşük performans, AM3 soketlerin artık ileride desteklenmeyeceği ve bitmesi.

AMD kötü diye bir şey demiyor ki adam. Ayrıca İntel daha güncel AMD güncelliğini yitirdi. Bu yüzen AMD önermiyoruz. AMD yeni bir işlemci çıkarsın bizde önerelim. AMD F/P oranında iyi fakat İntel daha güncel.

Burak Çakı, yorumun süper gerçekten, Cevap verme gereği bile duymuyorum, Sebebe bak, "Güncel"

Cevap isteyen kim doğrular bunlar. Çıkarsın AMD yeni işlemci ona göre bakarız bize İNTEL ile mutluluklar sanada AMD ile.

Cevap isteyen kim doğrular bunlar. Çıkarsın AMD yeni işlemci ona göre bakarız bize İNTEL ile mutluluklar sanada AMD ile.
İşlemcilerin fiyat performans oranını, işlemcinin tanıtım lansmanıyla değerlendiren sana ve senin gibilere daha ne cevap verilebilinir ki? Kapasite bu kadar işte.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yürü be helal olsun aynen hepsi öle diyor 3 konu açtım 3 ündede neden o paraya amd aldın dıyor içimde şüphe bırakmadın sağol

Arkadaşlar cevap yazamadım kusura bakmayın. Bir de 2200-2400 tl en fazla AMD sistem toplar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…