2200 TL'ye 1050 Ti ve i3 6100 sistem alınır mı?

Bütçe
2200

StayAway

Femtopat
Daha fazla  
Kardeşlerim ben bir tanıdıktan bilgisayar alacağım, evde günlük işler için ama arada oyun da oynayacağım. Oynayacağım oyunların en yükseği Rise of Tomb Raider ve GTA 5 olur :). Bu sistem bunları oynamam için yeterli mi? Çok beklentim yok bilgisayardan, dediğim gibi en fazla onları oynarım. Bu kasa 2200 liraya gelecek bana. Maksimum bütçem bu arkadaşlar 😑
Özelliklerini yazıyorum.
  • ASUS GTX 1050 Ti.
  • Intel i3 6100 3.7 GHz.
  • MSI H110M PRO VD.
  • G.Skill 8 GB RAM.
  • 1 TB HDD.
  • 350 Everest kasa.

Bu forumda şu sistemi alayım, bütçem şu kadar dediğin zaman hep bir eleştiride bulunuluyor. Sistemlerin hep olumsuz yönleri söyleniyor. Yok şurası alınmaz yok çok ısınıyor, yok c4 bombadan farksızdır alma vesaire. Adam bütçesini söylemiş bu kadar param var diye. Hala şunu alma bunu alma diyenler çıkıyor. Kardeşim paranın pul olduğu dönemde 2.200 TL ye 1050 Ti kasa bence uygun. Millet sahibinden.com'da kafayı yemiş 4 bine koyan bile gördüm. Bence işini görecektir. Almanı öneririm ayrıca kasanın şurası kötü burası kötü diyecek arkadaşlar kendileri aynı fiyata uygun gördüğü bir sistemi bulsun alıcı arkadaşa bak kardeşim böyle bir sistem var bunu öneririm desin öyle gelsin. Boş boş yorumlarda bulunmasın.

Bu forumda şu sistemi alayım, bütçem şu kadar dediğin zaman hep bir eleştiride bulunuluyor. Sistemlerin hep olumsuz yönleri söyleniyor. Yok şurası alınmaz yok çok ısınıyor, yok C4 bombadan farksızdır alma vesaire. Adam bütçesini söylemiş bu kadar param var diye. Hala şunu alma bunu alma diyenler çıkıyor. Kardeşim paranın pul olduğu dönemde 2.200 TL'ye 1050 Ti kasa bence uygun. Millet sahibinden.com'da kafayı yemiş 4 bine koyan bile gördüm. Bence işini görecektir. Almanı öneririm ayrıca kasanın şurası kötü burası kötü diyecek arkadaşlar kendileri aynı fiyata uygun gördüğü bir sistemi bulsun alıcı arkadaşa bak kardeşim böyle bir sistem var bunu öneririm desin öyle gelsin. Boş boş yorumlarda bulunmasın.

Vallahi helal olsun kardeşim. Ben de internette böyle şeyler çok görüyorum. Max bütçem bu kendimde toplamaya kalktım çok pahalıya denk geliyor. Evde iş görsün yeterli :) dediğim gibi en baba Rise of Tomb Raider, GTA 5 oynarım o kadar. Bunlar içinde yeterli olur sanırsam.

Kasa hariç sistem iyi gözüküyor. Bir de 1 TB HDD yazıyor ama marka ve model belirtirsen iyi olur.

Onu bilmiyorum da bu HDD bile bana fazla usta :) eskiden 320'lik kullanıyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı